© TeknoZil 2022

Of'ta Bağımsız Aday Rüzgarı

Trabzon'un Of İlçesinde, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Güngör Saral rüzgarı esmeye devam ediyor.

Trabzon'un Of İlçesinde, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Güngör Saral rüzgarı esmeye devam ediyor.
Yapılan anketlerde her kesimden ve siyasi düşünceden insanların sevgisini kazanan Güngör Saral'ın Belediye Başkanlığını kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Of'ta yapılan sosyal medya anketlerinde açık ara önde olduğu görülen Güngör Saral'ın Belediye Başkanlığı ile ilgili Of için hazırladığı projeleri de herkesin ilgisini çekmektedir.

Bağımsız Of Belediye Baskan Adayı Güngör Saral; 
"Of’umuzun marka değerini artırmak, farkındalık oluşturmak, yıllardır ertelenen hizmetleri yerine getirmek, yapılmayan veya  yapılamayan eksiklikleri yapmak, Of'umuzun ihtiyaçlarını gidermek için  31 Mart 2019 seçimlerinde şehrimizi Of'ta yaşayan insanlarla beraber yönetmeye talip olduk. Of’umuzun 68 mahallesini çok kez dolaştık, Of'luları dinledik, sorduk, soruşturduk, araştırdık sorunlara çözüm önerilerimizi sunduk. Şeffaf ve anlaşılır bir dille, samimiyetle Of'umuz için projelerimizi hazırladık. Profesyonel bir yönetim anlayışıyla etüt çalışmalarımızı yaptık. Allah'ın izni ile siz ne derseniz o olacak. Memnuniyetinizi sandığa yansıtmanın tek bir yolu  bize olan desteğiniz olacak.  Önümüzdeki  5 yıl için başkan ve yönetimini seçeceksiniz. Sizden olanı seçeceksiniz, sözünde duranları seçeceksiniz. Karşılıksız hizmete talip olanları, liyakat sahibi olanları seçeceksiniz. Hizmet yapabilecek, değişimin, bambaşka bir belediyecilik anlayışının farkını seçeceksiniz. Bağımlı bir adayı değil, bağımsız bir adayı koşulsuz seçeceksiniz, seveceksiniz. 
Of Belediyesi olarak, ismimize ve siyasi gücümüze rağmen yapılmayanları veya yapılamayanları gerçekleştirmeye geliyoruz. Biz kimseyi eleştirmeye, karalamaya gelmiyoruz. Of'umuzun dağ gibi sorunlarını biliyoruz ve projelerimizle, ekibimizle, sizlerle birlikte bunları çözmeye, Of'umuzu büyütmeye, marka şehir yapmaya geliyoruz.
Of'umuzda en büyük sorun araç trafiği ve park sorununu çözmeye geliyoruz.
Şehre yapılması gereken dal -çıkları yapmaya, yol giriş-çıkış güzergâhlarını oluşturmaya geliyoruz.
Dünyanın sayılı yerlerinden olan Uzungöl turizm yolu üzerinden geçen milyonlarca turist misafirlerimiz için Of'umuza altyapı oluşturmaya ve şehrimizi turizmin cazibe merkezi haline getirmeye geliyoruz.
Bunun için Çay Adası Projesi ve Kale İçi Sosyal Tesisleri Projelerimizi gerçekleştirmeye geliyoruz. Her ilde ve büyük ilçelerde de olan üniversiteyi Of'umuza kazandırmaya geliyoruz. Üniversite konusunda yeni bölümler oluşturma ve şehrimizi öğrencilerimiz için cazibe merkezi yapmaya geliyoruz. Of’ta çay sektörü dışında istihdam oluşturmaya, işsiz gençlerimize, hemşehrilerimize iş kurmaya  geliyoruz.
Of’umuzda tam 10 yıldan fazladır gündemde olan hastane sıkıntısını çözmeye, sanayi yolu üzerindeki Solaklı  Reaksiyon Projesini bitirmeye geliyoruz. Şehir içinde inşaat halindeki binaları ve uluslararası turizm yolu üzerindeki virane binalarla ilgili sorunları çözmeye geliyoruz. Sosyal tesisler yapmaya, estetik anlayışla mimarı düzen oluşturmaya, virane kaldırımlar, bozuk yollar ve nizamsız caddeler sorunlarını çözmeye geliyoruz. Belediyemiz içinde hizmet kalitesi ve düzeni oluşturmaya geliyoruz. Mahallelerimizde ertelenen, biriken sorunları çözmeye,sosyal adaletle, adil şekilde hizmet etmeye geliyoruz. Başıboş sokak hayvanları ile ilgili projelerimizi uygulamaya geliyoruz. Yıkılan halk kütüphanemiz var, Alimler Diyarı Of'umuza yakışır Bölge Halk Kütüphanesi yapmaya geliyoruz. Çay sektörü ile ilgili sıkıntılara yerel yönetim olarak çözüm üretmeye geliyoruz. Çay alım yerlerimizdeki bay-bayan mescid, lavabo, mutfak projelerimizi gerçekleştirmeye geliyoruz. Evet Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile bu iş bitmiştir, sessiz çoğunluğun sesi ile Of Güngörecektir."dedi.
Bağımsız Of Belediye Başkan Adayı Güngör Saral; 
"31 Mart 2019 tarihinde seçim sandığının başına gideceğiz. Aklımızı ve gönlümüzü aynı yerde birleştirirsek Bağımsız Aday Güngör SARAL değişimine şahit olacağız. Yarınlar için umutlu olalım. Çünkü Of’un kaybedecek hiç  vakti yok. Ver yetkiyi, gör etkiyi.  Bütün bu duygularla sizleri bize destek olmaya, Of'umuzu hep birlikte yönetmeye davet ediyor; Selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. " dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER