© TeknoZil 2022

İdlib'de 2 asker şehit, 3 asker yaralı!

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.

Suriye İdlib'de, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrası intikal sırasında düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

MSB'den yapılan açıklamada, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, 11 Eylül 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz"
denildi.

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit düşen Piyade Uzman Çavuşlar Mücahit Sınırtepe ve Ramazan Demir'in ardından başsağlığı mesajı paylaştı.

Akar, mesajında "Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

HATAY'DA TÖREN DÜZENLENDİ

Ramazan Demir'in Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Saldırıda şehit olan Sınırtepe'nin Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki ailesine şehadet haberinin verildiği kaydedildi.

Demir ile Sınırtepe için Hatay'da tören düzenlendi. Şehitler, törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER