© TeknoZil 2022

Milletvekili Köse, Dur Durak Bilmiyor

Milletvekili Celalettin Köse’nin Gümüşhane’ye hizmet aşkıyla sürdürdüğü çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili, TBMM Anayasa komisyonu üyesi ve Mozambik Parlementolararası Dostluk Gurubu Başkanı Av. Celalettin Köse, yoğun çalışma programları ile hemşehrilerinin takdirini toplamaya devam ediyor.

Hafta içi meclis çalışmaları dışında, son iki ayda 7 Bakan, 4 Bakan Yardımcısı, 5 Genel Müdür ve Bölge Müdürlerini ziyaret ederek, Gümüşhane’ye yapılan, yapılması planlanan ve yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin sıkı takipçisi olacağını gösterdi.

Köse; sağlıktan aile ve sosyal hizmetlere, enerjiden ulaştırmaya, turizmden tarıma, ilimize yapılması gereken her türlü yatırım ve hizmetin ihtası için bakanlıkları adete mesken tuttu. Hafta sonlarını da memleketini ziyaret edip, ilimiz ve ilçelerimiz için planlanan yatırımları ve ihtiyaçları hemşehrileri ile istişare etmeyi de ihmal etmiyor.

Göreve geldiği 1 yıllık zaman zarfı içerisinde; ilçelerimizin doğalgaz ihtiyacı, Süleymaniye Kayak Merkezi projesi, Satala Antik Kenti’nin kazı çalışmalarının tamamlanarak turizme kazandırılması ve İl Halk Kütüphanesi için ödenek tahsis edilmesi gibi birçok işe imza atan Milletvekili Köse, bunların yanında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yakın ilişkilerini kullanarak ilimizin sağlık alanında çevre illere bağımlılığını ortadan kaldıracak sözünü verdiği Anjiyo ve Kemoterapi ünitelerinin Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kurularak hizmete başlamasında yoğun gayret ve çaba sarf etti.

Ziyarete gittiği hiçbir bakanlıktan eli boş dönmeyen Milletvekilimiz Av. Celalettin Köse’ ye ilimize yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HABER: CEVAHİR TOPALOĞLU

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER