© TeknoZil 2022

Teknoloji sever babalar için HP'den mükemmel hediyeler!

HP'nin OMEN ve HyperX portföyü ile Babalar Günü'nde sınırsız oyun keyfi: üstün performans ve konfor bir arada!

Babalar Günü yaklaşırken, oyun tutkunu babalara en iyi hediyeyi vermek için HP'nin yenilikçi ve yüksek performanslı ürünlerine göz atılabilir. İşte gamer babaların oyun deneyimini zirveye taşıyacak ve onlara unutulmaz bir hediye verecek bazı öneriler:

OMEN Transcend 14: ultra taşınabilir oyun canavarı

Eğer oyun oynamayı ve yaratıcı projelerle uğraşmayı seven babalar için, OMEN Transcend 14 dizüstü bilgisayarı mükemmel bir hediye olabilir. Sadece 1,637 gram ağırlığında olmasına rağmen, üst düzey performans sunuyor. Yeni Intel Core Ultra İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 serisi GPU ile donatılmış olan bu cihaz, parlak 2.8k 120Hz OLED ekranı ile göz alıcı görseller sunuyor. Ultra hafif ve taşınabilir yapısı ile her yerde en iyi şekilde oyun oynanabiliyor ve yaratıcı çalışmalar yapılabiliyor. OMEN Transcend 14 ayrıca, Intel hyperbaric soğutma teknolojisi ve OMEN Tempest Cooling ile donatılmış olup, 8+ saate kadar pil ömrü sunuyor. HyperX teknolojileri ile entegre edilen bu dizüstü bilgisayar, geliştirilmiş ses ve klavye deneyimi ile favori olacak.

HyperX Cloud III Wireless Headset: üstün konfor ve ses kalitesi

Oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak olan HyperX Cloud III Wireless oyun kulaklığı, konfor ve ses kalitesi ile öne çıkıyor. 120 saate varan pil ömrü ve premium ses kalitesi ile kesintisiz oyun keyfi sunulabiliyor.

Uzamsal Ses ile etkileyici ses yerelleştirme ve sanal 3D ses sahnesi sunan bu kulaklık, yükseltilmiş 10 mm mikrofonu ile net iletişim sağlıyor. Mikrofon gürültü önleyici özelliklidir ve ses kalitesini bozan gürültüleri azaltmak için entegre ağ yapılı filtre içeriyor. Ayrıca, dayanıklı alüminyum çerçevesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sunuyor.

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless: ultra hafif ve kablosuz oyun deneyimi

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless, ultra hafif ve hızlı kablosuz oyun deneyimi sunuyor. 61 g ağırlığı ve 100 saate varan pil ömrüyle oyunculara büyük avantaj sağlıyor. Çift modlu kablosuz bağlantı ve hassas HyperX 26K Sensör ile 26.000'e kadar DPI ve 650 IPS izleme hızı sunuyor. Dayanıklı HyperX Anahtarları 100 milyon tıklama ömrüne sahipken, düşük sürtünmeli kızaklar ve özel kavrama bantlarıyla üstün kontrol sağlıyor. HyperX NGENUITY Yazılımı ile fare ayarlarını özelleştirerek oyun deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanıyor. Bu fare, kablosuz bağlantının özgürlüğünü ve kablolu modda şarj imkânını bir araya getiriyor.,

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER