© TeknoZil 2022

Trabzonspor Grillitsch'ı İstanbul'a davet etti

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala 3 kulvarda yarışacak Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavili takım orta sahadaki alternatifini geliştirmek isterken gündemine bonservisi elinde olan Florian Grillitsch'i almıştı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda kuranın en dişli takımı Kopenhag ile eşleşen Trabzonspor , 16 Ağustos'ta deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde kadrosuna son şeklini vermek istiyor. Bir süredir devam eden sağ stoper transferinden sonuç alamayan bordo mavililer, daha önce girişimde bulunduğu Avusturyalı futbolcu Florian Grillitsch için yeniden devreye girdi.

Abdullah Avcı istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Florian Grillitsch için son bir hamle daha yapılmasını istedi. Kendilerini istediği şartlarda kabul ederse Avusturyalı oyuncuyla anlaşılmasını istedi. "İsviçre çakısı gibi oyuncu" dediği Grillitsch'i stoper oynatmak isteyen Avcı ayrıca orta saha, ön libero ve kanatlarda da oynatabileceği Grillitsch'in takıma büyük katkı vereceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER