© TeknoZil 2022

Trabzonspor'un genç ismi tarihe geçecek!

Trabzonspor'da kaleciler Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un yokluğunda bordo-mavili ekibin kalesini koruyacak olan Kağan Moradaoğlu, Karadeniz ekibinde eldivenleri takacak en genç isim olacak..

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Abdullah Avcı kadro sıkıntısı yaşıyor.

Oyuncularda pozitif vaka sayısının 6'ya ulaşması ve bunların üçünün kalecilerde görülmesi üzerine Başakşehir karşılaşmasında, Bordo-Mavili takımın kalesini 18 yaşındaki Kağan Moradoğlu koruyacak.

Kağan Moradaoğlu, Arda Akbulut'ta bulunan "Trabzonspor kalesini koruyan en genç kaleci" unvanını bir gün farkla kazanarak tarihe geçecek. 

Arda Akbulut, ligde 18 yıl 1 ay 11 gün ile Bordo-Mavili takımın kalesini koruyan en genç eldiven olurken, bu unvanını 18 yıl 1 ay 10 gün ile Kağan Moradaoğlu'na kaptıracak.

TAKIM ARKADAŞLARI DA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

Medipol başakşehir maçında Trabzonspor'un kalesini koruması beklenen Kağan Moradaoğlu'na takım arkadaşlarından ve abilerinden de büyük destek alıyor. Başta kaleci abileri Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut, antrenmanlarda sürekli birlikte oldukları genç kaleciye, bu kez yanında olamasalar da sürekli arayarak moral vermeye çalışıyorlar. Takımda yer alan diğer tecrübeli oyuncular da genç kaleciyle antrenmanlarda konuşarak motivasyonunu üst düzeye çıkarmak için gayret gösteriyorlar..

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER