İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

4 büyükler, yeni yapılandırma anlaşmasını imzaladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 büyükler, yeni yapılandırma anlaşmasını imzaladı!
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri ile bankalar arasında "Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi" imzalandı.

A Milli takımımız 24 Mart akşamı Hollanda ile karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına iyi bir başlangıç yapmayan millilerimizde merakla beklenen kadro açıklandı.

Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, Bankalar Birliği ile yeniden yapılandırma anlaşması imzaladı. Dört büyük kulüp ve Bankalar Birliği, 7+2 yıllık yeni yapılandırma anlaşmasına imza attı. Kulüplerin, önümüzdeki 1.5 yıl içinde borç ödemesi yapmayacağı kaydedildi. 

Trabzonspor , Fenerbahçe , Beşiktaş ve Galatasaray  kulüpleri ile bankalar arasında yapılan "Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi" imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Ağaoğlu önemli açıklamalar yaptı. 

Finansal Yeniden Yapılandırma anlaşmasında konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu, “Bugün yapmış olduğumuz anlaşmayı, sadece borçların yeniden yapılandırması olarak değerlendirmek pek doğru bakış açısı olmaz. Bu aynı zamanda yıllardır var olan ama bir türlü kulüpler olarak uymadığımız, hep arkasından dolaşma ihtiyacı hissettiğimiz Finansal Fair Play Kurallarının ihlalinin önüne geçilmesi açısından son derece önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz.

Trabzonspor kulübü özelinden konuşacak olursak, geçen sene hak ettiği Avrupa Şampiyonalarına katılma yasağı ile yüzleşen ve çok ciddi bir gelir kaybına uğrayan bir kulübün başkanı olarak konuşuyorum. Bugüne kadar yaptığımız finansal ihlaller bizi bu noktaya taşıdı.

Bankalar Birliği burada bu borçları yapılandırıyor. Ödenebilir sürdürülebilir hale geliyor doğrudur. Ancak sözleşmenin içeriğine dikkat edildiği zaman, bakıldığı zaman Cumhuriyet tarihinde ilk defa Bankalar Birliği ve federasyon, kulüplerimizin Finansal Fair Play Kuralının ihlalinin önüne çok büyük ölçüde geçtiğini görüyoruz. Bu sözleşmeye uyulmadığı takdirde UEFA’dan önce uymayan kulüp bu ülkenin sınırları içinde Bankalar Birliği ve TFF’den yiyecek.

UFA’nın önüne her zaman Finansal Fair Play kurallarının ihlale eden yaramaz çocuk sıfatıyla bir anlamda ülkemizin imajını zedeleyen kulüpler olarak gidilmesinin önüne geçmiş olacaktır. Bu açıdan değerlendirildiğinde aslında borçların yapılandırmasından daha fazla önem arz ediyor dedi.

Başkan Ağaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere yapılandırmayı başlatan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile yapılandırmada emeği geçen bakanlar ile bankaların genel müdürlerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
A Milli Takım Aday Kadrosu AçıklandıÖnceki Haber

A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

Olimpik Pazar Spor Kadın Hentbol Takımı Farklı KazandıSonraki Haber

Olimpik Pazar Spor Kadın Hentbol Takımı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar