İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

91. saatte yeni mucize! Ayda bebek kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir'de yaşanan depremin ardından çalışmalarını sürdüren kurtarma ekipleri 91. saatte Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 4 yaşındaki Ayda Gezgin'i canlı çıkardı. Ayla Gezgin'in sağlık durumunun iyi olduğu ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Enkaz altına serum ve termal battaniye gönderildi. Enkaz altından 4 yaşındaki Ayda Gezgin canlı olarak çıkarıldı. Kurtarma ekipleri Ayda'nın nasıl kurtarıldığını şöyle anlattı: "İş makineleri, jeneratör sesleri arasında çığlık duyunca durduk. Seslenince ismim Ayda ben iyiyim dedi. Yaşam üçgeninde bulaşık makinesini gördüm o aradaydı, elini salladı."

İzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte bir mucize gerçekleşti. Enkaz altına serum ve termal battaniye gönderildi. Enkaz altından 4 yaşındaki Adla Gezgin canlı olarak çıkarıldı.

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası çöken Rıza Bey apartmanında 91 saat sonra mucize bir kurtuluş gerçekleşti. 4 yaşındaki Ayda bebek uzun uğraşlar sonucu enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.

Ayda’yı kurtaran görevli; “Hiç enkaz altında kalmamış gibiydi. Enkazdan çıkarken gülümsüyordu.”

91. saatte yeni mucize! Ayla bebek kurtarıldı

"İSMİM AYDA BEN İYİYİM"

Kurtarma ekipleri Ayda'nın nasıl kurtarıldığını şöyle anlattı:

"İş makineleri, jeneratör sesleri arasında çığlık duyunca durduk. Seslenince ismim Ayda ben iyiyim dedi. Yaşam üçgeninde bulaşık makinesini gördüm o aradaydı, elini salladı."

Anahtar Kelimeler:
Serkan Asan'dan çarpıcı röportajıÖnceki Haber

Serkan Asan'dan çarpıcı röportajı

Ayda bebeğin annesinin cansız bedenine ulaşıldıSonraki Haber

Ayda bebeğin annesinin cansız bedenine u...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar