İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

APPLE, iOS 12 Beta 3 sürümü yayınlandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
APPLE, iOS 12 Beta 3 sürümü yayınlandı!
iOS 12 Beta sürümü sessiz sedasız yayınlandı. İlk olarak WWDC 18 etkinliği kapsamında haziran ayı başında karşımıza çıkan iOS 12'ye gelen üçüncü beta sürüm olan iOS 12 Beta 3 ile neler değişiyor?

Apple, yeni işletim sistemleri için hızını arttırmaya başladı. Marka yeni seri işletim sistemi olarak yayınladığı iOS 12 işletim sistemini de iki haftadır yeni beta sürümleriyle güncelliyor. Son olarak geçen hafta yayınlanan beta sürümünün hemen ardından bu kez iOS 12 Beta 3sürümünün yayınlandığını gördük. Yeni sürümün yayınlanmasının ardından gördüğümüz değişikliklerden söz edelim.

iOS 12 Beta 3 Değişimler Neler?

Yeni beta sürümüyle beraber çok fazla değişiklik görmedik. Ancak yeni beta sürümüyle beraber önemli bazı kilit noktalarda değişiklikler geliyor. En büyük değişiklik haritalar kısmında karşımıza çıkıyor.

iOS 12 Beta 3

Daha önce sitemizden de paylaşım yaptığımız haritalar değişiklikleri iOS 12 Beta 3sürümüyle beraber geliyor. iOS 12 Beta 3 sürümünden sonra haritalar yeni yüzüne kavuşuyor. Bir hayli önemli değişiklikler alan haritalar uygulamasının diğer beta sürümlerinde de değişiminin devam etmesi bekleniyor. Ancak şu an tüm detayları bilemiyoruz.

Yeni beta sürümünde ortaya çıkan haritalar değişikliği dışında çok dikkat çeken bir değişiklik söz konusu değil. Yine genel optimizasyonlar üzerinde düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmış ancak Apple Haritalar uygulamasında olduğu kadar büyük bir değişim söz konusu değil. Yeni beta sürümünün boyutu kısmında ise 600 MB gibi bir dosya boyutu sunulduğunu da ekleyelim. Beta hakkında yeni detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz. Sürüm notlarından sonra daha detaylı değişiklikler ortaya çıkabilir

Anahtar Kelimeler:
Naim Süleymanoğlu Kimdir?Önceki Haber

Naim Süleymanoğlu Kimdir?

Sürmene’de bir mahalleye daha fore kazıklı önlemSonraki Haber

Sürmene’de bir mahalleye daha fore kazık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar