İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması!
Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 4.sırada tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezonun planlaması için düğmeye bastı.

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 4.sırada tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezonun planlaması için düğmeye bastı. Transferde ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili de karar verdi. Yusuf Yazıcı Trabzonspor’dan ayrılıyor mu? Abdülkadir Ömür takımda kalacak mı? Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Trabzonspor önümüzdeki sezonun planlaması için düğmeye basarken, Başkan Ahmet Ağaoğlu transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Birçok futbolcuyla temasta olduklarını söyleyen Ağaoğlu, "Önceliğimiz takımın kimliğine ve ruhuna uygun oyuncu bulmak olacak. Sade, öz ama yerinde transferler olacak. Belirlediğimiz isimlerle temastayız." dedi. Transfer edecekleri oyuncuların takımın yapısına uygun olması gerektiğini de söyleyen Ağaoğlu, "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Ortaya koyduğumuz bir kimlik var. Önceliğimizi bonservisi elinde olan isimler" diye konuştu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü önümüzdeki sezon da takımda tutmayı planlıyor. Kaynak: Takvim

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor yeni sezon formalarını tanıttıÖnceki Haber

Trabzonspor yeni sezon formalarını tanıt...

UEFA’da karar haftasıSonraki Haber

UEFA’da karar haftası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar