İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Albayrak, "Şampiyon Trabzon" Diyince Çıldırdılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Albayrak, "Şampiyon Trabzon" Diyince Çıldırdılar
Bakan Berat Albayrak’ın 2010-11 sezonuna atıfta bulunarak bordo-mavili formayı giyinmesi birilerinin epey zoruna gitmiş

Hazine ve Maliye Bakanı Trabzonlu Berat Albayrak’ın, Bayram ziyareti için geldiği memleketi Trabzon’da ziyaret ettiği Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu’nun isteğini kırmayarak bordo-mavili formayı giyinmesi sonrası yaşananlar gündeme oturdu.

Bakan Albayrak formayı giyinirken, ‘Bu şampiyon olduğumuz 2010-11 sezonu forması” söylemlerine gelen eleştiriler ise, ‘pes’ dedirtti.

Hazımsızlık yaşayan isimler sabahın erken saatlerinden itibaren sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmaya başlarken, bu isimleri içinde işadamı ve sanatçıların olması ise, ‘Gerçekler acıdır, acıtır” sözünü akla getirdi.

TÜSİAD eski yöneticisi işadamı Erol Bilecik sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımla Trabzonsporlu taraftarların büyük tepkisini çekti. Bilecik paylaşımında Bakan Albayrak’a atıfta bulunarak, “2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu; - Son 17 maçta 16 galibiyet alan, - Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayan, - Ezeli rakiplerini bileğinin gücü ve alnının teriyle mağlup eden fenerbahçedir.

Şampiyonluk kupamız müzemizde, herkesin ziyaretine açıktır” ifadelerine yer verdi. Bilecik’in ardından eski film sanatçısı İlyas Salman da yaptığı paylaşımda kullandığı ağır ifadeler nedeniyle büyük tepki çekti. Salman, Bu devletin bir bakanı nasıl olur da mahkeme kararıyla tescillenmiş olmasına ve açık bir FETÖ operasyonu olduğu belli olan 3 Temmuz sürecine rağmen Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu şampiyonu olduğunu iddia edebilir? Fenerbahçe ağır taştır, altında kalırsınız.” ifadelerini kullandı. Salman’ın bu sözleri ise bordo-mavili taraftarlardan büyük tepki çekerken sosyal medya hesabını adeta ablukaya aldılar. Kaynak: medyatrabzon

Anahtar Kelimeler:
Hugo Rodallega'da son durum!Önceki Haber

Hugo Rodallega'da son durum!

Trabzon'da feci kazaSonraki Haber

Trabzon'da feci kaza

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar