İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Bakan Soylu Of İlçesinin Hükümet Binasının Açılışını Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Soylu Of İlçesinin Hükümet Binasının Açılışını Yaptı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a geldi.

Ziyaretlerine Of ilçesinden başlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Yücel Yavuz ve il protokolüyle birlikte Of İlçesinde yapımı tamamlanan Yeni Hükümet Konağı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon ‘a söz verilen yatırımların gerçekleştirildiğini ifade eden Bakan Soylu “Şehir hastanemizin yakında ihalesi yapılıyor. Arsin'de binlerce kişiye imkan sağlayacak yeni bir iş alanı oluşuyor. Arsin Yatırım Adası için ilk kez bir kanun çıktı. Bitmeyen Şenol Güneş kompleksini bitireceğiz dedik ve bitirdik. Trabzon'da Ağız Diş Sağlığı Hastanesi var ve uzun zamandır bitmiyordu onu da bitirdik. Trabzon'a 2 üniversite dedik ve KTÜ'nün yanında Trabzon Üniversitesi'nin oluşmasını sağladık. Erzincan Trabzon demiryolunu söyledik, uygulama projesi çıktı. Bayburt'u Çaykara'ya bağlayacak muhteşem bir tünel yapılıyor. Görevde olduğumuz sürece Of, Yomra, Araklı, Dernekpazarı ilçelerimizin hükümet konaklarını yaptık. İlçelerimize yapılan tek hizmet sadece bunlar değil. İlçelerimize hizmetlerimiz devam edecektir.

Cumhurbaşkanımızın sefer görev emriyle çalışıyoruz. Mesele hizmet ve memleket meselesidir. Gücüm, takatim neye yeterse, hangi görevde olursam olayım bize vermiş olduğunuz şerefin borcunu ödeyebilmek için sizlere amadeyim. Of hükümet konağımızın bir an önce tamamlanıp açılışının yapılması için başkanımızı, kaymakamımızı, müteahhiti sürekli arayarak bezdirdim. Nihayet açılışımızı yapıyoruz. Adalet binamızı da önümüzdeki dönemin en güzel eserlerinden biri olarak kazandırmış olacağız ve hep birlikte Of ilçemizin gelişmiş olması için çalışacağız. Müteahhitinden mühendisine valilik personelinden işçisine kadar buraya emek veren herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bakan Soylu’nun konuşmasının ardından Of Hükümet Konağı’nın açılışı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
Vakfıkebir yağmur suyu (drenaj hattı) ihalesi yapılacakÖnceki Haber

Vakfıkebir yağmur suyu (drenaj hattı) ih...

Kucka Burak Olcay BombasıSonraki Haber

Kucka Burak Olcay Bombası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar