İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Büyükşehir, Sürmene'de asfaltlama çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir, Sürmene'de asfaltlama çalışması
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Sürmene ilçesinin Fındıcak Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışması ile mahallenin yol sorununu çözüme kavuşturdu

Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade eden Fındıcak Mahallesi Muhtarı Engin Kol, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Muhtar Kol, “Mahallemizde son derece kaliteli bir asfaltlama çalışması yapıldı. Bu çalışma ile yolumuz son derece modern bir hale geldi. Büyükşehir Belediyemizi her zaman yanımızda görüyoruz, çok kaliteli hizmet alıyoruz. Sayın Başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Fındıcak Mahallesi sakinlerinden Hakkı Koloğlu da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti mifade etti. Koloğlu, “Mahallemize yapılan bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Yolumuzda asfalt işlemi yapıldı. Mahallemiz büyük bir hizmet gördü. Artık ayağımız çamura değmiyor. Büyükşehir olduktan sonra aldığımız hizmetlerde arttı, hizmetin kalitesi de arttı. Büyükşehir Belediyesi mahallemize su da getiriyor. İçme suyu çalışmalarına devam ediyor. Mahallemizde heyelan olsa, toprak kayması olsa Büyükşehir Belediyesi anında müdahale ediyor. Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Rize'de sel felaketiÖnceki Haber

Rize'de sel felaketi

Arsin'de araç dereye uçtuSonraki Haber

Arsin'de araç dereye uçtu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar