İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Derin Trabzonlular Yine Hortladılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derin Trabzonlular Yine Hortladılar
Trabzonspor kulübünün 1500 üyenin üyeliklerini iptal etmesi yönündeki hareketinin ardından bu üyelerin bir çoğu mahkeme hazırlığına girdi.

Çünkü bu üyelerden bazıları Ağaoğlu’na oy vermek için İstanbul’dan kalkıp Trabzon’a gelmiş, Ağaoğlu’nu desteklemiş insanlardı ve üyelikleri mahkemece de tasdik edilmişti.

Hatta o dönemin divan kurulu da bir sefere mahsus toplu üyeliğe müsaade etmiş imza atmıştı. Aralarında çok sayıda da Of’lu olunca, hareket Of’a yönelik bir hamle gibi oldu.

Hatta bazıları İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun memleketi olduğu için Ağaoğlu’nun böyle bir davranış içine sürüklendiğini, bunu yapanlarında kulüp içindeki muhalif isimler olduğunu ifade ettiler. Yaptığımız araştırmaya göre bu üye iptali olayını organize eden kişilerin başında AS Baştan Hayrettin Hacısalihoğlu ile, Baro Başkanlığı seçiminde kürsüden Bakan Soylu’ya mesaj gönderip eleştiride bulunan Divan Başkanı Ali Sürmen varmış.

İddiaya göre de bu iki ismin asıl niyeti ise tüzük değişikliğini oylamak, tüzük değişikliğinin kabulü içinde bu 1500 kişinin devre dışı bırakılmasını sağlayacak tedbir almak.

Tüzük değişikliği maddelerinde aslında gündeme gelecek olan çok ciddi bir madde varmış. 2500 tane divan kurulu üyesi planı. Bu üyelerin çoğu aidat yatırmadıkları için genel kurula da gelmiyorlarmış oyda kullanmıyorlarmış.

Hayrettin Hacısalihoğlu ile Ali Sürmen bu üyelerin aidat ödemesini ortadan kaldıracak bir maddeyi tüzük değişikliğine ekletecekmiş. Yani 2500 üye bundan sonra hiç aidat ödemeden oy kullanma hakkına sahip olacakmış, böyle olunca da en eski üyeler arasında yer alan yaş ortalamaları yüksek fakat aidat ödemedikleri için oy kullanamayan bu 2500 kişilik güç aktif hale gelecek. Böylece artık 2500 kişilik bir toplu oy sağlama alınmış olacak yani bir nevi başkanlık koltuğu….

Evet gelen duyum bu şekilde. Divan kurulunun aidat ödemeden oy kullanmasına müsaade edecek tüzük değişikliği 23 Haziran’daki Genel Kurul’da oylanacak mış. Bu tarihte çok dikkat çekici. Çünkü şehir dışından kimsenin Trabzon’a gelmeyeceği bir tarih. Seçimden bir gün önce, belli ki burada da bir hesap var ama bu hesabı kem neden nasıl yaptı onu bilemiyoruz.(61SAAT.COM)

Anahtar Kelimeler:
Kastamonu'da Trabzonlu polis memuru intihar ettiÖnceki Haber

Kastamonu'da Trabzonlu polis memuru inti...

Maçka'da acı bekleyiş! 10 gündür aranıyorSonraki Haber

Maçka'da acı bekleyiş! 10 gündür aranıyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar