İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Emlakçı Kadın Dehşeti Yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emlakçı Kadın Dehşeti Yaşadı
Trabzon Manzarasını İzlemek İsteyen Emlakçı Kadın ve Çalışanı Dehşeti Yaşadı

Trabzon manzarasını izlemek için Akyazı Tepesi'ne çıkan emlakçı kadının başına silah dayayıp altınlarını alan saldırganlar, darp ettikleri çalışanını ise lüks otomobiliyle uçurumdan yuvarladı.

Trabzon'da emlakçı Sibel A. ve çalışanı Hasan K.'nın manzara keyfi, adeta kâbusa dönüştü. Korkunç olay, önceki akşam yaşandı. Sibel A. ve Hasan K., araçlarıyla gittikleri Akyazı Mahallesi'ndeki tepede manzarayı izlemeye başladı. İddiaya göre, ikili otomobilde sohbet ederken yanlarına başka bir araç yanaştı. Hasan K., bir süre sonra yüksek sesle tartışmaya başlayan araçtakileri uyardı. Bunun üzerine araçtan inen 3 kişi, Hasan K. ve Sibel A.'ya saldırdı. Saldırganların elinden kurtularak kaçmaya başlayan Sibel A. ise çığlık atıp yardım istedi. Hasan K. da aracına binerek kaçmaya çalıştı. Hasan K.'yı durduran zorbalar, açık camdan aracı uçuruma yönlendirdi. Araç yaklaşık 100 metre sonra yola düştü.

İKİ AYAĞI VE KABURGALARI KIRILDI

Gazete Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre genç kadının çığlıklarını duyan çevredekiler, olay yerine koştu. Araçtan çıkarılan Hasan K., hastaneye kaldırıldı. İki ayağında ve kaburgalarında kırık olduğu belirlenen Hasan K.'nın hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. [61saat]

Anahtar Kelimeler:
Akçaabat'da İlginç YapıÖnceki Haber

Akçaabat'da İlginç Yapı

Trabzonspor'da Kucka ve Sosa kriziSonraki Haber

Trabzonspor'da Kucka ve Sosa krizi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar