İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Fatih Erbakan'dan Refah Partisi Bombası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan'dan Refah Partisi Bombası
Necmetti,n Erbakan'nın oğlu Fatih Erbakan, yeni parti mi kuruyor?...devamı oku

Ak Parti’nin tekliflerini geri çeviren ve Saadet Partisi’ni muhaliflere kaptıran ve bugüne kadar Erbakan Vakfı aracılığıyla faaliyetlerini sürdüren Fatih Erbakan, İhsan Şenocak başta olmak üzere bazı cemaatlerin hükümete küskün kanatlarını yanına alarak Refah Partisi’ni hayata geçiriyor.

Yıllarca Fetöcülerin baskısı altında kalan, FETÖ’nün ihanetinin tescillenmesinden sonra, Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Hayrettin Karaman, İbrahim Kalın, Bekir Bozdağ ve onların sempatiyle baktığı Mustafa İslamoğlu, Mehmet Okuyan, Caner Taslaman, Abdülaziz Bayındır gibi isimlerin Ehl-i Sünnet çizgiden uzak tavırlarından rahatsız olan kesimler Erbakan’a bu hareketinde destek veriyor.

Kendileriyle konuştuğumuz ve parti oluşumuna sıcak bakan isimlerin Ak Parti yerine yeni bir partiye destek vermeleri hususunda söyledikleri şöyle özetlenebilir:

“Deizm aldı başını gidiyor. Eğitimde yapılan hiçbir şey yok. Diyanet mealcilere ve kriptolara teslim olmuş vaziyette. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın samimiyetine inanıyoruz ama çevresinin icraatlarının önüne geçilemiyor ve bu durumdan ehl-i sünnet Müslümanlar rahatsız vaziyette. Dolayısıyla yeni bir partiyi birliği bölmek için değil sesimizi duyurmak için destekliyoruz.”

Diğer taraftan Fatih Erbakan, Milli görüş davasını tam manası ile savunacak hakkın hakimiyeti için çalışan bir partiye ihtiyaç olduğunu ve yeniden 'Refahın Vakti Geldi'ğini ifade etti.

Tüm Türkiye'den katılımın oldukça yüksek olduğu istişare toplantısında konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, teşkilat mensuplarına son siyasi gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Saadet Partisi Yönetiminin Rahmetli Erbakan Hoca'nın düşmanlarına ödül verdiğini, partiyi Osmanlıya zalim diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na değnek yapamaya çalışanların milli görüşü temsil edemeyeceğini, CHP'yi, HDP'yi, Abdullan Gül’ü ve Abdullatif Şener'i destekler hale geldiğini her geçen gün Milli Görüş çizgisinden uzaklaştığını ve bu nedenle milli görüş davasını tam manası ile savunacak hakkın hakimiyeti için çalışan bir partiye ihtiyaç olduğunu ve yeniden “Refahın Vakti Geldi'ğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor'da Kucka ve Sosa kriziÖnceki Haber

Trabzonspor'da Kucka ve Sosa krizi

Hükümet'ten Emeklilere Büyük Müjde!Sonraki Haber

Hükümet'ten Emeklilere Büyük Müjde!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar