İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Galatasaray Başkanı Cengiz, Trabzonspor'u da saydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray Başkanı Cengiz, Trabzonspor'u da saydı
Çaykur Rizespor’un TFF’ye yaptığı iptal başvurusunun ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın ibra edilmeyen başkanı Mustafa Cengiz Spor Toto Süper Lig'deki son 20 yılın şampiyonları arasında Trabzonspor'u da saydı.

Şanlı ve şerefli bir şekilde şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdüklerini ve camialarına karşı bir algı operasyonu yapıldığını ifade eden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Ligin bitmeye yaklaştığı sok iki hafta ve daha önceki 2 haftayı da eklersek Galatasaray’a karşı bir algı yönetimi yapılıyor." dedi

Kulüp başkanlarının yapmış olduğu konuşmalara dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizen Cengiz, “Spor bir yarışmadır. Bu bir harçtır. Biz bunun en büyük paydasıyız. Bu paydayı yok etmek, şu veya bu nedenle ötekileştirmek, bir algı oluşturmak kötü bir yoldur. Spor kulüpleri yöneticileri ve başkanları, diğer maçlar hakkında konuşulurken çok dikkatli olmalı. Çok kötü duyumlar alıyoruz. Rahatsızız bu duyumlardan. Biz sporu, barış, kardeşlik içinde bir yarış olarak diliyoruz. Biz asla bir hileye tenezzül etmeyiz. Lütfen bunu böyle bilin” şeklinde konuştu.

Mustafa Cengiz ayrıca Süper Lig'de son 20 senedeki şampiyonlukları sıralarken, Trabzonspor'u da sıralamaya dahil etti.yasin-cakmak.png

Anahtar Kelimeler:
Ayet ve hadislerle oruçlu kişi..Önceki Haber

Ayet ve hadislerle oruçlu kişi..

Trabzonspor'dan sakat futbolcular için açıklama!Sonraki Haber

Trabzonspor'dan sakat futbolcular için a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar