İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Güneş, Trabzon'dan kendi rızamla gitmedim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güneş, Trabzon'dan kendi rızamla gitmedim
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor, Güney Kore yılları ve antrenörlük ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güneş,"Trabzon'dan kendi rızamla gitmedim" dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendisi, Türk futbolu, Trabzonspor ve antrenörlük hakkında açıklamalar yaptı. 

Şu an teknik direktörlük kariyerine yeni başlayan bir antrenör olsa, Avrupa'ya giderek kariyerini sürdürmek istediğini belirten Şenol Güneş, açıklamalarınıda şu ifadeleri kullandı. 

"KENDİME ZARAR VERMEMEK İÇİN G.KORE'YE GİTTİM"
Bir tek yurt dışına Güney Kore'ye gittim. Uzak olmasını istedim çünkü Türkiye'de o günkü koşullar altında kaldığımda hem kendime, hem de bulunduğum ortama zarar vereceğimi düşündüm. Bu yüzden uzağa gittim.

Avrupa farklı bir dünya, ona hazırlanmanız lazım. Yeni arkadaşların da ona göre hazırlanmaları gerekir, aynı oyuncular gibi. Eğer onlara hazırlanmazsanız benim gibi geç kalırsınız. Çünkü onlar da sizi alırlarken kendilerine göre hesap yapacak ve belirli bir beklentileri olacak. Yeni bir antrenör çıkarmak istiyorsak ligde çalışan antrenörlerimizin Avrupa'da çalışacak tarzda hazırlanmaları lazım.

Bizim zamanımızda şartlar çok kısıtlıydı ve böyle bir hazırlanma imkanımız yoktu. Kendi koşullarımızla büyümeye çalıştık. Bugün ise kendinizi uluslararası olarak hazırlıyorsunuz. Dünya çapında düşünürsek zaten en önemli Avrupa ve orayı düşünmeliler. Orada çalışan antrenör de her yerde çalışabilir." Kaynak: Ensonhaber

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor - Sparta Prag maçının hakemi belli oldu!Önceki Haber

Trabzonspor - Sparta Prag maçının hakemi...

Of Devlet Hastanesine yeni cihaz alındı!Sonraki Haber

Of Devlet Hastanesine yeni cihaz alındı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar