İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Okay Yokuşlu'da Galatasaray Bombası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okay Yokuşlu'da Galatasaray Bombası
Trabzonspor’dan sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle İspanyol ekiplerinden Celta Vigo’ya transfer olan Okay Yokuşlu, burada kendisi adına başarılı bir sezon geçirse de takımı resmen kabusu yaşıyor.

Trabzonspor’dan sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle İspanyol ekiplerinden Celta Vigo’ya transfer olan Okay Yokuşlu, burada kendisi adına başarılı bir sezon geçirse de takımı resmen kabusu yaşıyor. 20 Takımlı İspanya Liginde 30 puanda ki Huesca ve 31 puanda ki Rayo Vallecano tüme düşmeyi garantileyen takımlar olurken, küme düşecek son takım önümüzdeki hafta belli olacak. Buna göre küme düşme adayı 2 takım ise 37 puanlı Girona ve 40 puanlı Celta Vigo…  

Kulislerden gelen bilgi ise sezon başında Celta Vigo'ya giden Okay Yokuşlu'nun takımının küme düşmesi halinde İspanya'ya daha güçlü dönebilmek için Avrupa Kupalarında boy gösterecek olan Trabzonspor'a geri dönmek te seçenekleri arasında olduğu yönünde...Galatasaray'ın da Okay'ın İspanya'daki durumuna göre teklife hazır olduğu bildirildi. Galatasaray'ın Okay'a talip olması Hülle transfer mi soru işareti bıraktı.

Anahtar Kelimeler:
Trabzon'da Aranan Hükümlü YakalandıÖnceki Haber

Trabzon'da Aranan Hükümlü Yakalandı

Trabzonspor'a şok! TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu devreye girdi...Sonraki Haber

Trabzonspor'a şok! TFF Uyuşmazlık Çözüm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar