İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzon'da ekmeğe zam!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzon'da ekmeğe zam!
Trabzon Fırıncılar Odası...

Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, Sonnokta Gazetesine verdiği röportajda Yılbaşına kadar ekmek fiyatına zam yapılmayacağını açıkladı.  İlik, fırıncı esnafının zarar etmesine rağmen devletin yanında milli duruşun temsilciliğini yaptığını belirtti. 

İlik’in açıklamalarından satır başları şu şekilde oldu:  

“Türkiye’de ekonomimize saldırının ardından bazıları çıktı milli duruş sergiliyoruz dediler ama şuanda ülkemizde milli duruşu sergileyen sadece fırıncılardır. Gramında veya fiyatında oynanmamış hiç bir ürün yokken ve en azı yüzde 30 ile yüzde 60 arasında ürünlerine fiyat binmişken fiyatını değiştirmeyen tek kesim fırıncı esnafıdır. Devletinin yanında gerçek milli duruşu sergileyen bizleriz”  

Şuanda Türkiye’de bütün fırıncılar zarar ediyor. 70 TL’den aldığımız unu 100 TL’den alıyoruz. Bu fiyatları uygulayan uncular milli duruştan bahsediyor. Stoklarında bulunan buğdayın sanki tamamı ithal etmiş gibi fiyat uyguluyorlar. Bu konuda fırıncılar olarak çok dertliyiz. Türkiye’de tüm fırıncılar mağdur pozisyonunda.  

Biz zarar ederek direniyoruz. Devletimiz ve vatandaşımız için yılbaşına kadar yeni fiyat uygulaması yapmayacağız. Zaten yeni fiyata geçenlerin tamımı eski fiyata geri çektiler. Fırıncılar olarak bizim net duruşumuz vatandaşımızı ve devletimizin yanıdır. Bizim gecemiz de yok gündümüzüde alın teriminin sembolü olan bir işi yapıyoruz. Mücadelemiz helalinden ekmek kavgası. Bizimle ilgili kurumların bizlere destek vermesinden yanayız. En azından yarın ülkemize ekonomik saldırı olduğunda biz devletimizin yanında duruş sergiledik ve destek verdik diyebileceğiz. Ama bu ülkede 6,5 TL’den dolar yapanlar ne diyecek?” (61SAAT)

Anahtar Kelimeler:
Emekliye 7 fırsat! Gözler Meclis'teÖnceki Haber

Emekliye 7 fırsat! Gözler Meclis'te

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çalışıyor!Sonraki Haber

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çalışıyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar