İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonspor'dan Kriz yaratan uygulama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'dan Kriz yaratan uygulama
Trabzonspor'da tecrit! Kriz yaratan uygulama

Trabzonspor'da son dönemlerde can sıkan sakatlıklar camianın moralini yerle bir etmişti. Tedavisi biten futbolcuların yavaş yavaş dönmesiyle az da olsa toparlanan Bordo-Mavili ekip eksiklerin bulunduğu süre zarfını en az kayıpla atlattı.

Trabzonspor Kulübü, sakatlıkların yoğun olduğu aralıkta -kısmen- camiaya şeffaf davransa da bazı oyuncuların son durumu hakkındaki bilgiler kamuoyu ile paylaşılmadı. 

Özellikle Sturridge'nin takımdan ayrı çalışması, sağlık ekibini yanıltıcı beyanlarda bulunması gibi iddiaları doğrulama ve yalanlama çabası içerisine dahi girmeyen Trabzonspor'un, kulüp çalışanlarını da tecrite aldığı belirtildi. 

Çalışanlar ve yöneticilerden; oyuncuların son durumlarına dair kesin veriler toplayıp taraftarı en doğru şekilde aydınlatmaya çalışan medya mensupları aldıkları cevaplar ile şoke oldu. 

Bordo-Mavili ekip, kulüp tarihine eşine benzerine rastlanılmamış skandal bir uygulama ile basın emekçilerinin ve taraftarın bilgi edinme hakkını kısıtladı.

Yönetimin bu kararı; özellikle Sturridge transferinden duyulan endişeleri azaltmak ve transferin içerisindeki kişilere zarar vermemek adına aldığı belirtildi. (61trabzonhaber))

Anahtar Kelimeler:
Times Meydanı kemençe, tulum ve horon ile inlediÖnceki Haber

Times Meydanı kemençe, tulum ve horon il...

Trabzon’da 9 ton malzemeyi çaldılar jandarmadan kaçamadılarSonraki Haber

Trabzon’da 9 ton malzemeyi çaldılar jand...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar