İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonspor'un reklam filmi Dünya İzledi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'un reklam filmi Dünya İzledi!
Trabzonspor'un yeni sezon "Gri" forma için yayınladığı tanıtım filmi dünya rekorlarını alt üst etti.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan; Trabzonspor "Gri" yeni sezon forma tanıtım videosu neredeyse tüm dünya tarafından takdir toplamıştı.    

Ünlü futbolcular ve başta Barcelona olmak üzere Avrupa'nın köklü kulüpleri, Trabzonspor'un "Gri" yeni sezon forması tanıtım videosunu takipçileri ile paylaşmıştı.

Trabzonspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada; 

"2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonu boyunca giyeceğimiz gri (keşanlı) formaya ait tanıtım filmimiz dünya genelinde büyük ilgi gördü. Yurtiçi ve yurtdışından milyonlarca futbolseverin beğenerek izlediği, on binlercesinin sosyal medyada paylaştığı ve övgüyle söz ettiği filmimiz sadece twitter üzerinden 11 milyondan fazla görüntülenme aldı. Veri analiz şirketi Adbaint ve The Brand Age dergisinin birlikte hazırladıkları rapora göre tanıtım filmimizin potansiyel görüntülenmesi 851 milyon. Bu, yine Türkiye’de çekilen forma tanıtım filmleri arasında en yakın rakibin potansiyel görüntülenmesinin 23 katı bir rakama denk düşüyor.

Aynı rapora göre, tanıtım filmimizin konuşulma hacmi yüzde 89 iken, diğer kulüplerin tanıtım filmlerinin toplamı ise yüzde 11’lik payı oluşturuyor." ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Genç yaşta şok ölümÖnceki Haber

Genç yaşta şok ölüm

Yusuf Yazıcı transferine siyasi girdiSonraki Haber

Yusuf Yazıcı transferine siyasi girdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar