İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trafikte öncelik artık yayaların olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafikte öncelik artık yayaların olacak
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulama kapsamında öğrencilere ve yaşlılara yaya geçitlerinin kullanımı ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

İçişleri Bakanı Trabzonlu hemşerimiz Süleyman Soylu’nun “Artık yaya öncelikli bir trafik olacak” açıklamasının ardından harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde uygulamalara başladı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalar kapsamında öğrencilere ve yaşlılara yaya geçitlerinin kullanımı ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

İl genelinde özellikle okulların bulunduğu bölgelerde, trafik bilincini artırmak amacıyla, eğitici ve bilinçlendirici uygulama programı düzenlendi.

Trafik Şube Müdürlüğünde görevli çok sayıda trafik polisinin katıldığı uygulamada, öğrencilere ve vatandaşlara, yaya geçitlerinin kullanımı ve önemi, emniyet kemeri kullanımı, trafik ışıklarının ihlali durumunda meydana gelebilecek kazalar, seyir halindeyken cep telefonu kullanımı ve hız limitleri ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı. (Ofhavadis)

Anahtar Kelimeler:
İranlı Turizmciler Karadeniz'i KeşfediyorÖnceki Haber

İranlı Turizmciler Karadeniz'i Keşfediyo...

Of Ballıca Kur’an Kursu’na TakdirSonraki Haber

Of Ballıca Kur’an Kursu’na Takdir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar