İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

TÜKSİAD Of Natural Bazaar'da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜKSİAD Of Natural Bazaar'da
Tüm KOBİ Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nurettin Aslantürk Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Of Natural Bazaar Yöresel  Ürünler ve Doğal Lezzetler Alış Veriş Merkezini ziyaret etti.

Of Natural Bazaar Müdürü Ali Rıza Köroğlu ve rehberler tarafından karşılanan işadamları, bölgede Doğal Ürünlerin üretildiği ve satıldığı tesisi ziyeretten memnun olduklarını söyleyerek, tesisi hizmete kazandırdıkları ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı Of Natural Bazaar Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Saral ve İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu'na teşekkür ettiler.


Merkezi Kocaeli Gebze'de bulunan Tüm KOBİ Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk ziyarette yaptığı açıklamada, "TÜKSİAD Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Trabzon Uzungöl'de gerçekleştireceğimiz eğitim çalıştayı kampı öncesinde Of Natural Bazaarı ziyaret ettik.
Karadeniz, özellikle Trabzon ve Rize illerimizin turizm şehri olmaları, turizmden aldıkları payın çok daha yükseltilmesi için dernek olarak düzenli çalışmalar yapmaktayız. Bunun için bölge halkı olarak hepimize görev düşmektedir. Bölge iş adamlarımızın yatırımlara hız vermesi, yayla ve köylere yatırım yapılması, doğal, natural ürünlerin  ürerilmesinin artırılması ve yayla turizminin geliştirilmesi ile bölge halkına 12 ay istihdam sağlanması çalışmalarımız sürmektedir. Bölgemizde ihtiyaç olan doğal, natural ürünlerin üretildiği ve satıldığı Of Natural Bazaar, bölge turizmine hizmet vermekte ve istihdama katkı sağlamaktadır." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kayserispor'un ismi resmen değişti!Önceki Haber

Kayserispor'un ismi resmen değişti!

Kucka İtalya'ya dönüyor !Sonraki Haber

Kucka İtalya'ya dönüyor !

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar