İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Yusuf Yazıcı'nın attığı 4 şutu gol olsaydı....

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yusuf Yazıcı'nın attığı 4 şutu gol olsaydı....
Yusuf Yazıcı'nın attığı 4 şutu direkte patlayan....

Trabzon direkten döndü! Direkler olmasa Trabzonspor 2017’yi zirvede kapatacaktı

Trabzonspor 9 farklı maçta 13 kez direğe takıldı. Bursaspor maçında 3 şutu direkte patlayan bordo-mavililerde en çok direğe takılan isimse 4 kez ile Yusuf Yazıcı oldu 

Trabzonspor’a direk engeli… Süper Lig’de ilk devre geride kalırken, bordo-mavililer ilginç bir istatistiğe imza attı. Trabzonspor 17 haftada 13 kez direğe takıldı. Bordo-mavililerin direğe takıldığı maçlarda ise puan kaybetmesi dikkatlerden kaçmadı. Trabzonspor, İzmir deplasmanında Göztepe’ye 3-2 yenildiği karşılaşmada Uğur’un kafa vuruşunda direği geçemedi. Deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bu maçta da Yusuf Yazıcı’yla direğe çarptı.  

SOSA İLE BİTTİ 

4-3’lük Alanya hezimetinde Sosa, 6-1’lik tarihi Akhisar yenilgisinde de Castillo’yla şutları direkte patlayan Trabzonspor, 1-0’lık Malatya yenilgisinde Akbaş’la direğe takıldı. Akyazı’daki 2-1’lik Galatasaray maçında da Uğur ve Yusuf Yazıcı (2) ile 3 kez direğe çarpan Trabzonspor, deplasmanda 2-1 kazanılan Sivasspor maçında Okay’ın golü öncesi Kucka’yla, 1-0’lık Bursaspor galibiyetinde ise 2 kez Yusuf, bir kez de Mas’la direk engeliyle karşılaştı. Bordo-mavililer 1-1’lik Karabükspor maçında da son dakikada Sosa’nın serbest vuruşunda direğe takılmıştı.

Kaynak: Günebakış

Anahtar Kelimeler:
Yılbaşı öncesi Trabzon'da 'huzur' operasyonu; 4 Terörist yakalandı!Önceki Haber

Yılbaşı öncesi Trabzon'da 'huzur' operas...

KKTC'de, Genel Seçimde Trabzonlu Kökenli 7 Milletvekili Adayı VarSonraki Haber

KKTC'de, Genel Seçimde Trabzonlu Kökenli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar