İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Abdullah Avcı ayrılığın sinyalini vermişti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı ayrılığın sinyalini vermişti!
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı basın mensupları ile bir araya gelirken ayrılığın sinyalini de yaptığı açıklamalar ile verdi.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı basın mensupları ile bir araya gelirken ayrılığın sinyalini de yaptığı açıklamalar ile verdi.

Genç futbolculara çok fazla önem verdiğini dile getiren Abdullah Avcı, 3 futbolcunun altını çizdi.

Abdullah Avcı,”Hakan Yeşil potansiyel olan bir oyuncu, Ahmetcan gibi Farukcan gibi.” İfadelerini kullanarak 3 isme ilerleyen dönemlerde şans vereceğinin sinyalini verirken 2019 yılında Altınordu’dan Trabzonspor’a transfer edilen Atakan Gündüz’ü hiç dile getirmemesi dikkat çekti.

Öncelikli olarak 3 ismin ön plana çıktığını söyleyen Abdullah Avcı’nın genç futbolcuları son haftalarda şans vermemesi ile alakalı olarak da,”İki hafta 4.lüğü garantiledik. Ben hep genç oyuncuları oynatarak büyüdüm. Ahmetcan ve Farukcan için düşüncelerim vardı ama son haftalar çok karıştı. Ne yapsak bir tarafa çekilecekti. Belki 2 maç az oynadılar ama ben onu telafi ederim.” İfadelerini kullandı.

ATAKAN GÜNDÜZ'E YOL GÖRÜNDÜ

Konya deplasmanında kadroda yer alamamasının ardından 20 yaşındaki genç futbolcu sosyal medya hesabı üzerinden “Çocuklarınızı sakın “bu dünyada iyiler kazanır” diye büyütmeyin, onlara deyin ki; ‘dünyada hep arsızlar, çığırtkanlar, kötüler ve iki yüzlüler kazanır ama sen onursuz bir kazancın, onurlu bir kaybedişe asla ulaşamayacağını bil ve hep iyi kal…” ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonsporlu futbolcuların sosyal medya üzerinden ince mesajlarına karşı net tavır sergileyen Abdullah Avcı’nın Atakan Gündüz’ü de gelecek sezonun kadro planlamasında düşünmediği bilgisine ulaşıldı.

Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Atakan Gündüz'ün de kendisine takım aramaya başladığı ve konuyla alakalı olarak menajerini bilgilendirdiği öğrenildi.

HABERTS

Anahtar Kelimeler:
Netflix, DC çizgi romanından uyarlanan Sweet Tooth’un resmi fragmanını ve afişini paylaştı.Önceki Haber

Netflix, DC çizgi romanından uyarlanan S...

Trabzonspor Konferans Ligi'nde mücadele edecekSonraki Haber

Trabzonspor Konferans Ligi'nde mücadele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar