İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Abdullah Avcı: İkinci yarı başlıyor. Kum saati gibi, saat tersine döndü artık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı: İkinci yarı başlıyor. Kum saati gibi, saat tersine döndü artık
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 20. Haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

2. yarı başlıyor. Bütün futbol severlere hayırlı olsun. Çok ara da verilmedi. Oyunların daha güzel olduğu, fair playin olduğu bir yarı olsun. Malatyaspor uzun zamandır kazanamayabilir, bazen formasyon değişiklikleri var. Kadroları ne kadar eksik olursa olsun 11 kişi çıkacaklar. Final tadında bir maça daha çıkıyoruz. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz yine 35 bin kişi burada. Ricalarıma çok doğru cevaplar verdiler. Bu topraklar değerli ve buradan çıkan, oynayan oyuncular var. Bunlar hem taraftar hem oyuncu. Onlara güveniyorum ve forma veriyorum onlara oyun bitine kadar destek olsunlar. Destekleri için teşekkür ediyorum. Kums aati gibi artık 2. Yarı saat tersine döndü. Bugün iştahlı arzulu planlarına sadık kalan bir takım olmalıyız.

Visca konusunda çok söylenecek şeyler çıkabilir. 11 sene önce Bosna’da bir takımda görüp aramıza kattığımız bir oyuncu. İş ahlakı olan biri. Herkes istatistikleri görüyor. Ama bir takımdaş. Takım savunmasında da neler yapacağını göreceksiniz. Herkes onu istedi o da çok heyecanlı bir şekilde buraya geldi. O da umarım yeni hedefler içerisinde başarılı olur.

Anahtar Kelimeler:
Koronavirüste Artan vakalar nedeniyle ilk kısıtlama haberi geldiÖnceki Haber

Koronavirüste Artan vakalar nedeniyle il...

Trabzonspor 1-0 Yeni Malatyaspor |canlı izle!Sonraki Haber

Trabzonspor 1-0 Yeni Malatyaspor |canlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar