İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Abdullah Avcı'dan Edin Visca açıklaması! Transfer...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı'dan Edin Visca açıklaması! Transfer...
Süper Lig’in 18. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Altay ile karşılaştı maç 2-1 bordo mavililerin üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig’in 18. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Altay ile karşılaştı maç 2-1 bordo mavililerin üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma sonunda galibiyeti değerlendiren Abdullah Avcı, devam eden transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

DEVAM EDEN İKİ GÖRÜŞME VAR

Avcı, "Devam eden şuan da iki görüşmemiz var. Tabi kolay olmuyor süreçler. Bugün bir kere nasıl çıktık sahadan? Edgar'ın dizinde esneme var oyundan çıktı. Oyuncu katacağız, rekabeti arttıracağız. Kulübümüzün uygun gördüğü şekilde katkı sağlayacak isimler olacak. Sol bek transferi yapacağız. Bir de özellikle set hücumlarında arkaya koşabilecek adam eksiltebilecek bir kanat oyuncusu istiyoruz." dedi.

Transferle ilgili konuşan Avcı, Edin Visca'yı kadroda görmek istediğini duyurdu.

"Visca'yı da Bosna'dan A2 milli takımından tespit edip almıştık. Çok sevdiğim bir oyuncu, o da bana saygı duyuyor, ve şu an rakibim.. Visca'yı tabi ki isterim. Ama benim karar verebileceğim bir durum değil. Kulübü, mukavelesi birçok detay var."

 

 

Anahtar Kelimeler:
Uğurcan Çakır: "Çok güzel bir gol yedim."Önceki Haber

Uğurcan Çakır: "Çok güzel bir gol yedim....

Dj Emre Tekin 2022’ye iddialı giriyorSonraki Haber

Dj Emre Tekin 2022’ye iddialı giriyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar