İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Abdullah Avcı'dan Marek Hamsik müjdesi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı'dan Marek Hamsik müjdesi!
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Trabzonspor sahasında Göztepe'yi ağırlayacak. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor sahasında Göztepe’yi ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

Taraftarımızın desteği için teşekkür ederiz. Rakip formasyon olarak 3’lü oynuyordu  biz 4’lüye de hazırlandık. Hoca değişikliği ile 4’lüye döndüler. Koşan bir takım direkt oynayan bir takım. Kenardan en fazla orta yapan takım. Biz bunların üzerinde çalıştık. Bizim topa sahip olma felsefemizde çözüm noktalarıyla ilgili hepsini çıkaracağız. 900 dakika yani 10 maç şampiyon olmamıza kaldı. Ne zaman olacağımızı bilmiyorum. Bugün yine kazanan teknik direktör olarak soyunma odasına gitmek istiyorum. Harika işler yapıyoruz harika sezon geçiriyoruz umarım bunun karşılığını alacağız, az kaldı. Daha şampiyon olmadık.

Dorukhan daha 2 gün oldu antrenmanlara katılalı. İyi durumda. Bakasetas son haftalarda performansında iniş çıkış olması bazen rakibe göre hazırlanmak anlamında böyle bir tercih yaptık. Marek’ten güzel haberler geldi. Milli takım arasından sonra bizimle olacak. Kontrol için gitti iyi bilgiler de geldi. Bizim için süreç iyi geçiyor, sakatlanma riskini almak istemiyorum. Daha sağlıklı dönecek.

Anahtar Kelimeler:
Ali Babacan: ‘Varlık içerisinde yokluk yaşıyoruz’Önceki Haber

Ali Babacan: ‘Varlık içerisinde yokluk y...

Trabzonspor, Göztepe'yi mağlup ettiSonraki Haber

Trabzonspor, Göztepe'yi mağlup etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar