İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Ahmet Ağaoğlu'dan Transfer Açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Ağaoğlu'dan Transfer Açıklaması!
Süper Lig’in ilk maçında bordo mavililer Yeni Malatyaspor’un rakibi olduğu maçtan 5-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 5-1'lik Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"ÖN ELEMELER AVATAJ"

Skor aldatmasın, Malatyaspor hazır değil. Sezonu erken açtık, ön eleme de oynadığımız için o maçlar bizim için avantaj. Sezon başlangıcı iyi bir başlangıç

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MİYİZ?"

Roma çok zor bir kura, Şampiyonlar Ligi'ne mi kura çektik dedim. Her şeyde bir hayır vardır. Artık Roma ya da başkası, geçmek istiyoruz. Molde'yi geçtiğimiz gibi de geçeriz. O gün oyuncuların psikolojisine, form durumuna, hakeme, sahaya bağlı.

"DİĞERLERİ NE YAPACAKLAR?"

Trabzonspor ile Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı diyorlar, diğerleri ne yapacaklar? İkinci, üçüncü olmak için mi oynayacaklar? O kadar erken ki daha... Bugün bunu konuşmak için çok erken. Bana uzak yorumlar. Çıkacağız, oynayacağız, göreceğiz. Ama Trabzonspor'un mücadelesi, şampiyonluk mücadelesi. Bütün süreç o şekilde yönetildi, şampiyonluk mücadelesi veriyoruz ancak rakiplere saygı göstermeniz lazım. Saygı göstermezseniz öyle bir yere yapıştırırlar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Biz sadece ligin ilk maçını kazandık.

TRANSFERLERİ YORUMLADI

Transfer sorularına cevap vermiyorum. Uzun bir süreç, yoğun bir çalışma ile transfer yapıyoruz. Süreç içerisinde en iyisini yapmaya çalıştık. Molde maçındaki her iki maçta ve buradaki maçta transferleri erken gerçekleştirmenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Oyuncular da yüzde 100 değilse bile yüzde 70-80 oranında katkı verdiğini gördük. Hamsik, Cornelius, bunlar Avrupa Şampiyonası'ndan sonra dinlenerek geldiler. Fazla yorum yapmak istemiyorum ama antrenman eksikleri olabilir. Peres oldukça katkı verdi. Kısaca transferlerin performansından ben şahsım adına memnunum.

Anahtar Kelimeler:
Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın açıklamalarıÖnceki Haber

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın açıkla...

HUAWEI Okula Dönüş Kampanyası ile indirim fırsatları sunuyorSonraki Haber

HUAWEI Okula Dönüş Kampanyası ile indiri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar