İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Başkan Ertuğrul Doğan Açıkladı! 4 Transfer Tamam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ertuğrul Doğan Açıkladı! 4 Transfer Tamam
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TRT Radyo 1'de Ahmet Fisunoğlu ve Aksal Yavuz'un konuğu olarak önemli açıklamalarda bulundu.

"Türkiye Kupası Finali'nde tercihimiz Atatürk Olimpiyat Stadı'ydı. 75 bin taraftarın önünde bir maça Türk futbolunun ihtiyacı var. Yabancı VAR hakemi ve yarı otomatik ofsayt sistemi bu finalde olacak. Trabzonspor, yabancı hakem konusunda adaletin olduğu yerde. Yurtdışından iyi hakemler gelebilir. Ancak iyi hakemlerini kim gönderir? Böyle maçlar için yabancı hakemlerin gelmesi mümkün. Gönüllerin şampiyonu olmak istiyoruz tabii ki, ancak kupada da yer almak istiyoruz."

4 TRANSFER TAMAMLANDI

"Yeni transfer dönemi için çalışmalara şubat ayında başladık. Şu an itibariyle 4 oyuncu transferi tamamlandı. 3 oyuncu daha ekleyebiliriz. Hazırlık kampı için Trabzonspor'u hazırlıyoruz. Camia sözde değil, özde bir olmalı. Tribünler boş olmasına rağmen, takıma destek olmalıyız. En ucuz bilet Trabzon'da ancak seyirciyi getiremedik."

"Takım borcumuz 4.5 milyar TL. Aylık borçlar ödenmeseydi takım çok farklı durumda olabilirdi. Ancak bu durumdan hiç hayıflanmadım, sadece takıma destek olunmasını istedim. Altyapıda taviz veremeyiz. Orada taviz yok. Altyapı yorucu ve meşakkatli bir süreç.

FİNAL BİLETLERİNİ UYGUN SEVİYEYE ÇEKECEĞİZ

Final maçındaki bilet fiyatlarıyla alakalı gelen soruyu yanıtlayan Başkan Doğan, ""Final maçı biletlerini uygun bir seviyeye çekeceğiz. Onuachu'nun kalması için 15 milyon Euro isteniyor. Kiralamaya sıcak bakmıyorlar. Pepe ve Orsic için hocamızın raporunu bekleyeceğiz. Sezon ortasında aldığımız kötü sonuçlar hayatımın en zor günleriydi. Onuachu'nun milli takıma çağrılmasını beklemiyorduk. Pepe ise sakatlıklar sonrası milli takıma çağrıldı. Taraftarken de dostumuzu ve düşmanımızı tanıdık. Kimseye kırgınlık taşımıyorum. Eleştirilere açığız, ancak herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kendi iç çatışmalarını bırakmalıyız. Yerel basına ve taraftarlara güveniyorum."

İLGİLİ HABERLER

 


Trabzonspor Samsunspor'u Yenerek Şampiyon OlduÖnceki Haber

Trabzonspor Samsunspor'u Yenerek Şampiyo...

Kupa Finali Öncesi Trezeguet HareketliliğiSonraki Haber

Kupa Finali Öncesi Trezeguet Hareketlili...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar