İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Başkan Trabzonspor'un yeni transferini açıkladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Trabzonspor'un yeni transferini açıkladı!
Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un transfer çalışmalarına ve takıma ilişkin Karadeniz gazetesine açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun transferler ile alakalı olarak özel sohbetlerinde bilgi paylaşması futbolcular ve menajerlerin elini güçlendirirken, Trabzonspor’u ise resmi anlaşmalar imzalanırken zor duruma sokuyordu.

Enzo Perez konusunda yaşananlardan ders almayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, Bruno Peres ve Koita ile alakalı ön anlaşma yaptığını özel sohbetlerinde dile getirmesi menajerlerin futbolcularını günlerce basının transfer gündeminde tutmasını sağlıyor ve piyasasını geliştiriyor.

Türkiye’de sözleşmesi devam eden futbolcu ile görüşmesinin yasak olduğunu bilmesine rağmen yaptığı görüşme ve anlaşmanın bilgisini paylaşan Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun özel sohbetlerde yaptığı konuşmaların ulusal gazetede yer alması üzerine, Trabzonspor Kulübü resmi site üzerinden yalanlama yayınlamak zorunda kaldı.

Ahmet Ağaoğlu'nun sözleşmesi devam ettiği futbolcu ile anlaştığını özel sohbetlerinde dile getirmesi üzerine basına yansıyan haberin ardından Kasımpaşa Kulübü'nün Trabzonspor'a dava açmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında. Bu nedenle Trabzonspor Kulübü'nün Yeni Şafak Gazetesi'ni yalancılıkla suçlamak zorunda kaldığı da iddia edilyor. 

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yapmış olduğu hatanın bedelini, duyduklarını gazetesine taşıyan Yeni Şafak Gazetesi “yalan haber yapan gazete” olarak kamuoyuna yansıtılarak ödemiş oldu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun gerçekleşen transfer görüşmelerinde yakın çevresiyle isim paylaşması Trabzonspor yönetiminde de büyük tepki çekiyor.

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
Fibabanka ‘Görüntülü Bankacılık’ Hizmeti ile Evrak ve Kurye Trafiğine SonÖnceki Haber

Fibabanka ‘Görüntülü Bankacılık’ Hizmeti...

Genç fenomen Secem Tati iş insanı oluyorSonraki Haber

Genç fenomen Secem Tati iş insanı oluyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar