İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Trabzon'da!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Trabzon'da!
UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, Roma ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi İtalyan takımı teknik direktörü Jose mourinho açıklamalarda bulundu.

UEFA Konferans Ligi'nde Trabzonspor ile karşılaşacak Roma'da teknik direktör Jose Mourinho, maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Portekizli teknik adam Mourinho, her iki takımında güçlü olacağını ve karşılaşmanın zor geçeceğini ifade etti.

"Her iki takımda üst düzey takım"

Mourinho "Konferans Ligi maçı olduğunu öncelikle düşünmüyorum. Herkes Konferans Ligi başladığında top takımların olmayacağını düşünüyordu, fakat bu Şampiyonlar Ligi maçı havasında olacak bir karşılaşma. Maalesef iki takımdan biri turu geçemeyecek gelecek hafta. Her iki takımda üst düzey takım gerçekten de." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada takımda değişiklik yapıp yapmayacağı sorusuna ise başarılı teknik adam şu cevabı verdi:

"Doğru, onlar için tehlikeli gözükebilir fakat profilleri değişik. Gençler de. Oynayabilirler de. Eldor Shomurodov'u aldığımız da mutluluğumu saklayamam. Dzeko gidince korkma değil de endişe oldu. Ama Abraham'ı aldığımızda da bu beni rahatlattı. Abraham da birçok şey kazandı. Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Potansiyeli olan bir oyuncu. Her ikisi de öyle. Belki büyük forvetlerle karşılaştırdığımız zaman tecrübeleri olmayabilir ama potansiyelleri olan golcüler."

"Chris, yüksek ihtimalle pazar günkü maçta da oynayamayacak"

"Chris Smalling sakatlandı, ufak bir sakatlık geçirdi. O çok çalıştı, ona güveniyorum. Küçük bir ağrı oldu. Genel anlamda çok çalışıyoruz. Arka planda görülmeyen çalışmalar da var. Sağlık ekibimiz bu tür sakatlıkları engellemek için çalışıyor. Ibanez ve Mancini de oynayabilir. Onlara da güveniyoruz. Chris ne yazık ki yüksek ihtimalle pazar günkü maçta da oynayamayacak. Ona güveniyoruz. İleri ki karşılaşmalar da onu oynatacağız."

"Roma yeni takım olmaya başladı"

"Kolay olmadı. Yeni şeyler görüyoruz burada. Roma yeni takım olmaya başladı. Gözlemlediğim şey çalışma isteği oldu. Herkes gerçekten çok çalışıyor. Bu oyunculara pozitif anlamda yansıyor. Yarın maçtan sonra eve dönmeyeceğiz beraber kamp yapacağız. Fedakarlık yapmak lazım, herkes yapıyor bunu. Profesyonel bir ortam yaratmaya çalışıyor. Bu ortamı yaratmak için de kazanmamız lazım. Kazanmadan hiçbir şey elde edemiyorsunuz."

Anahtar Kelimeler:
İşte Trabzonspor'un Roma maçı muhtemel 11'iÖnceki Haber

İşte Trabzonspor'un Roma maçı muhtemel 1...

hep kitap’tan 21. yüzyıl için bir rehber: Tıp Bizim İçin Hâlâ Yararlı mı?Sonraki Haber

hep kitap’tan 21. yüzyıl için bir rehber...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar