İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Dünyanın en iyi alyansları Zen Pırlanta’da!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyanın en iyi alyansları Zen Pırlanta’da!
Zen Pırlanta son günlerde daha da gururla müşterilerinin karşısında... Çünkü Zen Pırlanta Forevermark tasarımları ile de dünyanın en iyi pırlantalarını Türkiye'deki müşterileri ile buluşturuyor.

Zen Pırlanta bu çalışmalarını yürütürken dünyanın en iyi pırlanta mührünün sahibi olarak Türk kadınının muhteşem pırlantaları ulaşması için var gücüyle çalışıyor. Tamtur yüzük çeşitlerinden alyanslara alyanslar dan pırlanta yüzüklere kadar her kategoride ürün de yüksek bir kalite sunmaya gayret gösteriyor. Zarafetin ve ihtişamın göstergesi olan pırlanta ürünleri içerisinde Türkiye'de ve dünyada en iyi ve en değerli tasarımları ortaya koyan kuruluş olarak karşımıza çıkıyor. Zen Pırlanta sadece kadınlar için değil erkekler içinde birçok tasarımı müşterileri ile buluşturuyor.

En İyi Pırlanta Mührü Zen Pırlanta'nın Elinde

Türkiye'de ve dünyada pırlanta sektöründe faaliyet yürüten Zen Pırlanta dünyanın en iyi pırlantaları arasında yer alan Forevermark pırlanta mührünü elinde tutmayı başarıyor. Dünyanın en iyi pırlantaları arasında yer alan ve Türkiye'de ilk kez Zen Pırlanta koleksiyonları içerisinde yer alan bu Nadide ürünü alyans da, pırlanta yüzüklerde tamtur yüzükler de görmek mümkün oluyor.

Pırlanta setler gelinlerin de vazgeçilmezi

Zen Pırlanta kurulduğu günden bu yana her yaştan ve her alandan kadının günün her saati kullanabileceği en güzel ürünleri tasarlıyor. Ve kataloglarına tasarımlarına çeşit çeşit adlar veren Zen Pırlanta wedding tasarımları ile de özellikle gelinlikler ile birlikte kullanılabilecek muhteşem pırlanta ürünleri sunuyor. Zen pırlanta bunu yaparken erkek tasarımlarını da ihmal etmiyor. Erkekler için kravat iğnesi kalem ve kol düğmeleri en çok tercih edilen ürünler arasında. Kravat kemer ve kol düğmeleri özellikle düğün günü damatlara ayrı bir şıklık katıyor. Öte yandan Zen Pırlanta hem satış öncesinde hem de satış sonrasında müşterilerinin yanında. Müşterilerine hizmet sunarken garantili bir biçimde çalışmalarını sürdüren Zen Pırlanta bünyesinde profesyonel bir ekiple çalışıyor. Bu profesyonel ekip Türkiye'de ve dünyada pırlanta ile ilgili yapılmış olan tüm çalışmaları yakından takip ederek kuruluşun bünyesine entegre etmeye gayret ediyor. Firma web sitesi www.zenpirlanta.com üzerinden de müşterileri ile buluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
Konyaspor Trabzonspor maçının 11'leri belli olduÖnceki Haber

Konyaspor Trabzonspor maçının 11'leri be...

Trabzonspor 10 kişiyle Konya'dan 1 puan aldı! Kulüp rekoru kırıldı.Sonraki Haber

Trabzonspor 10 kişiyle Konya'dan 1 puan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar