İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2463

Elazığ'da Şiddetli Deprem!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ'da Şiddetli Deprem!
Elazığ'da 6.8 şiddetinde deprem meydana geldi

Kandilli Rasathanesi’nden gelen son dakika haberine göre Elazığ’da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Yaşanan bu büyük sarsıntı vatandaşlar arasında paniğe neden olurken, can ve mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

İşte son dakika haberinin detayları….

Kandilli Rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Depremde can ve mal kaybının yaşanıp yaşanmadığı henüz bilinmezken, yaşanan bu sarsıntı vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Deprem çevre illerde de yoğun bir şekilde hissedildi. Haberimizin içerisinden Elazığ'da yaşanan depremle ilgili son dakika gelişmelerine ve açıklamalarına ulaşabilirsiniz. İşte Kandilli ve AFAD son depremler listesi 24 Ocak

AFAD'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

AFAD: "Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi."

ELAZIĞ'DA KORKUTAN DEPREM! KANDİLLİ RASATHANESİ SON DAKİKA OLARAK GEÇTİ!

Elazığ'da bugün saatler 20.55'yi gösterdiğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haberimizin içerisinden yaşanan sarsıntı ile ilgili ayrıntılara ulaşabilir, Kandilli ve AFAD son depremler listesini bulabilirsiniz

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'DAN ELAZIĞ DEPREMİ AÇIKLAMASI!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Elazığ Sivrice'de 6.8 büyüklüğünde gerçekleşen depremde, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Deprem bölgesinde yer alan Türkiye son günlerde adeta bir deprem fırtınası yaşıyor. Manisa'da meydana gelen onlarca hissedilebilir deprem ve Ankara'da yaşanan depremler vatandaşların korku seviyesini artmıştı. Son olarak Elazığ'da da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

SON DEPREMLER

Türkiye'de depremin şiddeti ve merkez üssü gibi bilgiler AFAD ile Kandilli tarafından paylaşılıyor. İşte son depremler…


TFF, Trabzonspor'u rüşvet teklif mi ettiÖnceki Haber

TFF, Trabzonspor'u rüşvet teklif mi etti

Elazığ depremi: AFAD son bilgileri verdi! Maalesef ölü sayısı artıyorSonraki Haber

Elazığ depremi: AFAD son bilgileri verdi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar