İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Erman Toroğlu'dan Trabzonspor -Başakşehir maçı için flaş sözler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erman Toroğlu'dan Trabzonspor -Başakşehir maçı için flaş sözler!
Usta yorumcu Erman Toroğlu, Trabzonspor- Başakşehir maçını yorumluyor

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Başakşehir'in Trabzonspor'u deplasmanda 0-2 mağlup ettiği maçın ardından konuştu.

Toroğlu, Süper Lig'in 5. haftasını da değerlendirdi.  

Erman Toroğlu yaptığı açıkalamalarda ''Trabzonspor’a bakıyorum, 2-3 kişi ile pres olur mu Süper Lig’de? Yaptığın takım Başakşehir takımı. Top tekniği yüksek oyuncular var.Trabzon hücumlarındaki tüm toplar Başakşehir’de kaldı. Başakşehir hücumlarında da dönen toplar Başakşehir’de kaldı. Bir de buna ukalalığı da kat. Buna kaleci de, defans oyuncuları da dahil. '' ifadelerine yer verdi.

Başakşehir’in yedek kadrosu Trabzonspor’dan iyi!

Trabzonspor'un kadrosunun Başakşehir'den iyi olduğunu belirten Erman Toroğlu açıklamasında '' Sen bugünkü takımımı yapamışsın. Başakşehir aldatmasın kimseyi, çok mu iyi oynadı? Ama şu var, Başakşehir’in yedek kadrosu Trabzonspor’dan iyi. Uğurcan’ın Rafael’e yaptığı müdahale net penaltı.VAR’a gitsen görürsün. Bir defans oyuncusu sağ taraftan stopere nasıl pas atar? Bakmasa da atmayacaksın çünkü kaptıracağın top direk gol pozisyonu. Hakem maçta bazı ikili pozisyonları devam ettirdi. Orada cesaretli iş yaptı. Komite genç hakemleri vermiş. Versinler, görelim. Bu haftalarda hakemi çıkarırsan çıkarırsın. 15. haftadan sonra çıkaramazsın, ezilir.'' ifadelerine yer verdi. 

Erman Toroğlu, gol öncesi topu kaptıran Baker’a tepki gösterdi.

Toroğlu “Trabzonspor’a bakıyorum pres yapmaya kalkıyorlar. 2-3 kişiyle pres olur mu süper ligde. Belki 2. Veya 3. ligde yaparsın ama oynadığın takım Başakşehir takımı. Biri oraya dalıyor bir yan top, diğeri oraya dalıyor bir yan top. Trabzonspor orta sahasında bütün toplar geri döndüğünde Başakşehir’de. Başakşehir hücum yapıyor. Bütün dönen toplar yine Başakşehir’de. Bir de ukalalığı katın işin içine buna kaleci ve defans oyuncuları dahil. Beckenbauer msın sen? Yeni nesil bilmez ama sağ iç sol dış halleder. Sen önce topu bir çıkar. Görmüyorsun sağını solunu. Ayrıca hakem Trabzonspor’dan daha çok koştu. “ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Eddie Newton maçın ardından konuştuÖnceki Haber

Eddie Newton maçın ardından konuştu

Trabzonspor'dan Abdullah Avcı Sürprizi!Sonraki Haber

Trabzonspor'dan Abdullah Avcı Sürprizi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar