İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Erman Toroğlu'ndan sert sözler! "Virüs onlar ...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erman Toroğlu'ndan sert sözler! "Virüs onlar ...
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı arasında dün yapılan toplantının ardından bazı takımların talebi üzerine bu sezon küme düşmenin olmamasıyla ilgili TFF'nin değerlendirmede bulunacağı açıklanmıştı.

Erman Toroğlu, A Spor canlı yayında konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Toroğlu, "Trabzonspor lider olduğu için ligi tescil edemediler. Zaten Trabzonspor'da beni şampiyon yapın demiyor. Oynatın ligi adilce oynayıp şampiyon olalım diyorlar. Ama bakın Trabzonspor yönetimini uyarıyorum, küme düşme olmasın diye bir karar çıkmadan federasyon masasına yumruğu balyozla indireceksin. Ne demek küme düşme olmasın. Alt sıralarda ki takımların oyuncuları maçlara hangi kafayla çıkacak ? Motivasyon yok, mücadele yok, nasıl olsa küme düşmeyeceğiz diye futbolda oynamayacaklar. 7 kulübü küme düşürmeyelim, 6-7 sene oynasınlar. Havadan para kazansınlar, ağızlarına emzik verelim, süt verelim, başka birşey daha verirdim ama şimdi ceza yazarlar. Dalga mı geçiyorlar, küme düşme nasıl kalkar? Bu ligin adını İstanbul'u kalkındırma ligi koyun. 

Bu düşmeyi kaldırın diyen takımlar şampiyonu da belirlesinler utanmadan. Ayıptır, oynansın kardeşim! Neden korkuyorlar, profesyonel oyuncular. O zaman küme düşmesinler, 5 sene oynasınlar! Neymiş, corona virüsü! Bu kötü idare eden kulüplerin aslında yöneticileri corona virüs. Düşmek istemeyenler de corona virüsü." dedi. (SABAH)
 

Anahtar Kelimeler:
Kimler kira yardımı alabilir? Kira yardımı ne kadar?Önceki Haber

Kimler kira yardımı alabilir? Kira yardı...

Maskesiz çıkmak 33 ilde yasakSonraki Haber

Maskesiz çıkmak 33 ilde yasak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar