İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Fenerbahçeli yıldız Trabzonspor’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçeli yıldız Trabzonspor’da
Savunmasına liderlik yapacak oyuncu arayışındaki Trabzonspor bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 26 yaşındaki Macar stoper Attila Szalai için kulübü Hoffenheim ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giyen Filip Benkovic ile vedalaştıktan sonra İspanyol stoper Joaquin Fernandez’in sözleşmesini feshetmek için de görüşmelere devam eden Trabzonspor bir dönem Fenerbahçe forması da giyen 26 yaşındaki Macar stoper Attila Szalai için kulübü Hoffenheim ile anlaşma sağladı.

2020-2021 sezonu devre arasında Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limassol takımından Fenerbahçe’ye transfer olan Macar stoper 2.5 sezon Fenerbahçe forması giydikten sonra 2023 yazında yaklaşık 12 Milyon Euro bonservis bedeliyle Bundesliga ekibi Hoffenheim’a transfer olmuştu.

2023-2024 sezonunun ilk yarısını Hoffenheim takımında geçiren Szalai devre arasındaysa bir başka Bundesliga ekibi Freiburg’a kiralık olarak gönderilmişti.. Geçtiğimiz sezon Hoffenheim ile 5 maça, Freiburg ile 3 maça çıkan Macar stoper Macaristan Milli Takımı’nın EURO 2024 kadrosunda da bulunuyordu.

Attila Szalai Trabzonspor’un tarihindeki ilk Macar futbolcu olacak.

Kaynak : Haberforza

İLGİLİ HABERLERİ

 

 

 

 

 

 

 


Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı!Önceki Haber

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalı...

2023 yılında en çok ölüm, hangi hastalıktan kaynaklandı?Sonraki Haber

2023 yılında en çok ölüm, hangi hastalık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar