İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2450

Hasan Arat'tan Trabzonspor Beşiktaş Finali Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Arat'tan Trabzonspor Beşiktaş Finali Açıklaması
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ev sahipliğinde Riva Tesisleri’nde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat: “Centilmence ve şenlik içerisinde bir maç olmasını diliyorum”

Yapılan toplantı sürecinin Türk futbolunun özlediği bir tablo olduğunu vurgulayan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak bugün burada değerli dost kulübümüz Trabzonspor ile birlikte Başkanın davetiyle çok güzel bir toplantı yaptık.

Toplantının ana unsuru birlikte güvenlik unsurlarına da dikkat ederek bu karşılaşmayı en iyi hangi şekilde organize edebileceğimizi konuştuk. Yarın güvenlik toplantısı yapılacak. Eğer tribünlerin bölünmesi söz konusu ise kura çekimi yapılacak. Bunu Valimiz ve emniyet teşkilatımızın yapacağı çalışmalar belirleyecek. En önemli kararlardan bir tanesi de Şehit yakınları ve Gazilerimize ayrılacak her kulübün şeref tribünü kapasitesi olacak.

Şeref tribünü Türkiye’de hep protokol olarak adlandırılır. Bizim şeref tribünü gönlümüzdeki şeref tribünüdür. Dolayısıyla her iki kulüp de bu konu üzerinde çalışma yapacaktır. Biz federasyon başkanımıza VAR hakemi konusunda bir talepte bulunduk. Ama en önemlisi Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın yaklaşımıdır.

Bizler de müsabakanın İstanbul’da olmasını, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda olmasını, Olimpik bir yılda Türkiye’nin bir araya gelmesini, centilmence bir mücadeleyi özlediğimizi söyledik. Federasyon da bu konuda son derece ılımlı yaklaşmıştır. Verilen karar doğrudur. Centilmence ve şenlik içerisinde bir maç olmasını diliyorum. Hak eden kazansın” ifadelerini kullandı.

Kaynak : DHA


Başkan Ertuğrul Doğan'dan Olimpiyat Stadı AçıklamasıÖnceki Haber

Başkan Ertuğrul Doğan'dan Olimpiyat Stad...

Trabzonspor Samsunspor'u Yenerek Şampiyon OlduSonraki Haber

Trabzonspor Samsunspor'u Yenerek Şampiyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar