İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

İngiliz devinden Yusuf Yazıcı hamlesi! Talip oldular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İngiliz devinden Yusuf Yazıcı hamlesi! Talip oldular
Ligue 1 takımlarından Lille'de bu sezon gösterdiği performansla kendisine hayran bırakan Milli futbolcu Yusuf Yazıcı için bomba bir transfer iddiası geldi.

Lille'den sezon sonu ayrılacağı konuşulan Yusuf Yazıcı için Arsenal'in devreye girdiği öğrenildi. kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmak isteyen Londra ekibinin kiralık olarak forma giyen Norveçli futbolcu Martin Odegaard'ın takımdan ayrılması durumunda milli yıldızımıza imza attıracağı iddia edildi.

Arsenal'de Yusuf Yazıcı sesleri. Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen İngiliz ekibinin milli futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmak isteyen Arsenal, Yusuf Yazıcı'da karar kıldı. Londra ekibi, kiralık olarak forma giyen Norveçli futbolcu Martin Odegaard'ın takımdan ayrılması durumunda Yusuf Yazıcı'ya imza attıracak.

REAL MADRID İLE ANLAŞAMAZSA...

Arsenal, devre arası transfer döneminde Real Madrid'den kiralanan Martin Odegaard'ın bonservisini alamazsa Yusuf Yazıcı'ya yönelecek.

YENİ MESUT ÖZİL: YUSUF YAZICI

Arsenal'in Yusuf Yazıcı ile ilgisi ise yeni değil. Türk yıldızın ismi geçtiğimiz aylarda da Arsenal ile anılmıştı. The Sun gazetesi, Mesut Özil'in takımdan ayrılıp Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından 'Yeni Mesut Özil kim olur?' değerlendirmesinde listenin ilk sıralarına Yusuf Yazıcı'yı eklemişti.

Lille formasıyla bu sezon çıktığı 36 maçta 14 gol ve 5 asist yapan Yusuf Yazıcı, 2019 yılında 17.5 milyon euro bonservis ücretiyle Trabzonspor'dan Fransa'ya gitmişti. 24 yaşındaki futbolcunun 2024 yılına kadar Lille ile sözleşmesi bulunuyor.

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
TFF 1. Lig'e yükselen iki ekip belli oldu!Önceki Haber

TFF 1. Lig'e yükselen iki ekip belli old...

Başkan Zorluoğlu'ndan İstanbul çıkarmasıSonraki Haber

Başkan Zorluoğlu'ndan İstanbul çıkarması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar