İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

İsmail Uyanık'tan Trabzonspor küstah açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsmail Uyanık'tan Trabzonspor küstah açıklaması!
Sancaktepe maçında açtıkları pankart ile Trabzonspor camiasından tepki çeken Samsunspor'da Başkan İsmail Uyanık geri adım atmadı.

Geçtiğimiz günlerde; Samsunspor forması dağıtan bir okula Bordo-Mavili forma ile giden küçük çocuk, tepkilerin odağında kalmıştı. Olayın hoşgörü çerçevesinde sonlanmasının ardından Samsunspor cephesinden skandal bir hareket geldi.

Sancaktepe FK ile oynanacak olan karşılaşmaya; "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur." pankartı ile çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip yeni bir kriz başlattı.

Tepkilerin büyümesi sonucu bir açıklama yayınlayan; Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım; "Samsunspor'un dünkü maçta sahaya bu pankartla çıkmasına anlam veremedim ve üzüldüm. Kulüpler bu işe girmemeli. Yazık, bu çocukları bu kötü polemiğe çekmeye... Kulüp olarak özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İsmail Uyanık'tan küstah açıklama..
Samsunspor  Kulüp Başkanı İsmail Uyanık , Nuri Asan Spor Tesisleri’nde gündeme dair açıklamalarda bulunduğu bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Uyanık, basın toplantısında; Sancaktepe karşılaşmasında açılan ve Samsunspor forması dağıtılan bir okula Trabzonspor forması ile giden küçük çocuğu eleştirilerin ortasında bırakan "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur" yazılı pankarta yönelik gelen soruya;

"Bu pankartı ve yaşanan forma olayını birbirine bağdaştırmaya çalışanlar asıl özür dilemesi gerekenlerdir. Bizim adımıza özür dileyecek bir olay yoktur. Bu şekilde Samsunspor’a zarar vermeye çalışan kötü niyetli kişilere hiçbir zaman prim yok." şeklinde cevap verdi.

Yılport Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel yıldırım istifa kararı...
Pankart olayı yüzünden Trabzonspor cephesinden özür dileyen; Yılport Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel yıldırım istifa kararı aldığını açıkladı.

Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, küçük bir çocuğun Samsunspor forması dağıtılan okula Trabzonspor forması ile gitmesinden sonra Kırmızı-Beyazlı ekibin açtığı "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur." pankartı için; "Samsunspor'un dünkü maçta sahaya bu pankartla çıkmasına anlam veremedim ve üzüldüm. Kulüpler bu işe girmemeli. Yazık, bu çocukları bu kötü polemiğe çekmeye... Kulüp olarak özür diliyoruz." şeklinde konuşmuştu.

Bu açıklamalarından sonra Samsunsporlu taraftarların sosyal medyadaki lincine maruz kalan Yıldırım, onurlu bir şekilde lafının arkasında durdu ve istifa kararı aldığını duyurdu.

Yıldırım, açıklamasında; "Beni çok mutsuz etmeye başladı bu işler. Geldiğime beni pişman ettiniz, yazıklar olsun sizlere... Madem istenmiyorum, İrfan Hoca gibi giderim." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor'da Ekuban'dan haber var!Önceki Haber

Trabzonspor'da Ekuban'dan haber var!

Sörloth, Trabzonspor'u sırtladı!Sonraki Haber

Sörloth, Trabzonspor'u sırtladı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar