İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Jean Evrard Kouassi'n sözleşme detayı ortaya çıktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jean Evrard Kouassi'n sözleşme detayı ortaya çıktı!
Trabzonspor'un yeni transferi Kouassi, sözleşme imzalamak üzere Trabzon'a geliyor.

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürürken Jean Evrard Kouassi transferinde de sona geldi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan yaptığı açıklamada futbolcunun hafta içinde Trabzon’a geleceğini açıkladı.

Haber61’in haberine  göre 27 yaşındaki Fildişi Sahilli sol kanat Salı gecesi Trabzon’da olacak. Büyük oranda anlaşma sağlanan futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. 

Çin’in Wuhan takımında forma giyen ve 31 Aralık itibariyle sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek olan Trabzonspor’un sezon başında Gervinho, Hamsik ve Bruno Peres gibi isimlerin transferinde olduğu gibi 1.5 Milyon Euro düzeylerinde yıllık ücret ve imza ücreti ödemesi bekleniyor.

Ayırca Kouassi’nin Çin’de yıllık 4 Milyon Euro’ya yakın kazancı olduğu ve Avrupa’dan da bazı talipleri olmasına rağmen ikna edildiği kaydedildi.
1,80 boyundaki futbolcu forvet ve sağ kanat da oynayabilirken bu sezon çıktığı 13 maçta 5 gole imza attı. Ülkesinin milli takımında da forma giymeye başlayan Kouassi 6 maçta 1 gol kaydetti.

4 TAKIM ARASINDAN TRABZONSPOR'U SEÇTİ

Trabzonspor'un kadrosuna katmaya hazırlandığı serbest statüdeki Fildişili oyuncu Jean Ervrard Kouassi Mainz, Sassuolo , Nantes, Montepellier takımdan transfer teklifi aldı.

Ancak, Trabzonspor'un hem şampiyonluğa oynaması hem de Şampiyonlar Ligi fırsatı bulunması nedeniyle oyuncu Bordo Mavilileri tercih etti.

JEAN EVRARD KOUASSI KİMDİR?

Çin Ligi ekiplerinden Wuhan FC takımında forvet mevkinde forma giyen Jean Evrard Kouassi, 25 Eylül 1994 tarihinde dünyaya geldi.

174 cm boyunda ve 63 kilo olan Jean Evrard Kouassi, sağ ve sol ayağını kullanıyor. 27 yaşındaki Fildişili sol kanat oyuncusu Çin Süper Ligi'nde geride kalan 13 maçta 5 gole imza attı. 

 

Anahtar Kelimeler:
Andreas Cornelius'ta son durum! Antalya maçında oynayacak mı?Önceki Haber

Andreas Cornelius'ta son durum! Antalya...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "İttifaksız seçimde AK Parti'nin 2 vekil şansı olur."Sonraki Haber

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar