İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2463

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Trabzonspor maçı öncesi açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Trabzonspor maçı öncesi açıklama
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 13 Şubat Pazar günü Trabzonspor'a konuk olacakları karşılaşma öncesi dostluk mesajı verdi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Spor Toto Süper Lig’in 25. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile yapacakları müsabaka ile ilgili açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Başkan Özgökçen, “Anadolu'nun iki güzide şehrinin dostluğu ve kardeşliği bir doksan dakikaya sığmayacak kadar büyüktür” dedi.

Özgökçen şunları söyledi;

“Sevgili Konyaspor Ailem; 
Süper Lig'de haftasonu Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Anadolu'nun iki güzide şehrinin dostluğu ve kardeşliği bir doksan dakikaya sığmayacak kadar büyüktür. Futbol, hiçbir zaman hayat memat meselesi değildir. Aynı vatanın evlatları olarak her zaman sporun, birlikteliğimizi artırmasını amaç edinmeliyiz. Ayrıştırmak, kutuplara ayırmak, ötekileştirmek en kolay olanıdır. Centilmen duruşumuzu hiçbir zaman bozmayalım. 

Sevgili Konyasporlular; futbolun 2021-2022 sezonundan ibaret olmadığını her fırsatta hatırlamamız gerekiyor. Elbette her maçı kazanmak istiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Fakat kazanmak, kaybetmek sporun doğasında vardır. Sonuna kadar birbirimize destek olup çalışacağız. Kazansak da kaybetsek de 100 yıllık büyük çınar Konyaspor’un vakarlı duruşundan vazgeçmemeliyiz. 

Sevgilerimle...”

Anahtar Kelimeler:
TKP: Soyguncular Belli, Özel ŞirketlerÖnceki Haber

TKP: Soyguncular Belli, Özel Şirketler

İYİ Kalkınma Kongresi 2. Oturum: İstikrarlı TürkiyeSonraki Haber

İYİ Kalkınma Kongresi 2. Oturum: İstikra...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar