İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2511

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den boşalan koltuğa oturdu ve Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı oldu. İşte ilk müjdesi

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği Başkanı oldu.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Başkanımız Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı seçildi Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfının bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulunda oybirliğiyle Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına seçildi." ifadelerini kullandı.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun konu ile ilgili yaptığı açıklamadan notlar;

"Türk futbolunun en sıkıntılı sürecinde başkanlık yapan hem Ahmet Nur Çebi başkanıma hem de Mehmet Sepil başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Kulüplerin sorunları büyük. Bunların büyük kısmı pandemiden kaynaklanıyor.

Bütün kulüp başkanlarının ortak isteği ve talepleri doğrultusunda, yaşadığımız sorunları içeren bir mektubu kaleme alarak TFF'ye ileteceğiz.

2 sene öncesine göre gelirlerde yüzde 60-70 gerileme var. Bu süreçten yüzümüzün akıyla çıkmazsak, Türk futbolunun geleceği adına iyimser olma şansımız kalkıyor."

SÜPER LİG A.Ş. GELİYOR

Öte yandan Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada 21 kulübün mütabık kaldığı ve Süper Lig A.Ş.'nin geleceğini duyurdu. Ağaoğlu, konu ile ilgili yaptığı konuşmasında, "Sonraki adımın Süper Lig AŞ olması konusunda mutabakatı aldık. Önümüzdeki süreçte profesyonel bir yapıya kavuşmak için çalışmaları ivedilikle başlatacağız." dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Medianova, Orta Doğu’nun en hızlısı olmayı başardı!Önceki Haber

Medianova, Orta Doğu’nun en hızlısı olma...

Rekor başvuru sayısına ulaşan Generation BSH etkinliği bu yıl 10’uncu kez düzenlendiSonraki Haber

Rekor başvuru sayısına ulaşan Generation...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar