İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2466

Medipol Başakşehir Edin Visca transferini açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Medipol Başakşehir Edin Visca transferini açıkladı
Başakşehir'den Trabzonspor'un gündemindeki Visca için açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Başakşehir karşılaştı. Müsabaka golsüz beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer, bekledikleri gibi bir maç olduğunu belirterek, "Mücadeleciydi. İki takım da oyunu hiç vermek istemedi, galibiyet için oynadı. Biz bugün maçı kazanmak istedik. Bence ikinci yarı daha net ve güzel başladık. Topa sahip çıktık, pozisyona çıkardık. Bazı pozisyonları daha net oynasaydık daha güzel pozisyonlar çıkartabilirdik. Sonuçtan iki takımın da memnun olması lazım. Beraberlik bu mücadeleci maçta gerçekten iki takım içinde normal bir sonuçtu" diye konuştu.

Maçın 77. dakikasında Hasan Ali Kaldırım'ın girdiği pozisyon ile ilgili soruya Sözer, "Gayet normal. O pozisyonlarda beklenti normal. Biz tekrar baktık. Hakem gerçekten doğru karar verdi. Hasan topu atmak istiyor. Kolu topa değiyor. O konuda gerçekten doğru bir karar verdiler" şeklinde konuştu.

"EDIN VISCA İLE İLGİLİ GELİŞME OLUNCA DUYARSINIZ"

Sözer, karşılaşmada Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyona ilişkin soru üzerine, pozisyonu yeniden incelediklerini, hakemin doğru karar verdiğini kaydetti.

Edin Visca ile ilgili transfer sorusunu yanıtlayan Erdinç Sözer "Edin Visca için çıkan haberler doğru ancak durumu netleşmedi. Gelişme olunca duyarsınız." ifadelerini kullandı.

AĞAOĞLU'NDAN KAÇAMAK CEVAP

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca'nın olası transferinin sorulması üzerine "Bu soruyu önce hocaya sormanız gerekiyor. Başakşehir'in bir oyuncusuna 2-3 kulübün talip olması kadar güzel bir şey yok. Başakşehir adına güzel bir şey." yanıtını verdi.

Anahtar Kelimeler:
BBP’den Pazar ilçesinde esnaf turuÖnceki Haber

BBP’den Pazar ilçesinde esnaf turu

Trabzon Büyükşehirin fark yarattığı alan 'Sosyal Belediyecilik'Sonraki Haber

Trabzon Büyükşehirin fark yarattığı alan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar