İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2464

Narköy’de “Topraktan Sofraya” Uzanan Bir Yolculuk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Narköy’de “Topraktan Sofraya” Uzanan Bir Yolculuk
Zengin kahvaltı menüsü, organik sertifikalı ürünlerle yapılan enfes geleneksel yemekler ve birbirinden farklı lezzetler Narköy’de sizleri bekliyor.

Organik tarım çiftliği ve içinde bulunduğu muhteşem ormanı ile doğanın kalbinde bir tatil geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi Narköy'de, yediğiniz ve içtiğiniz her ürünün nerede ve ne şekilde üretildiğini görmek ve deneyimlemek mümkün.

“Topraktan Sofraya” uzanan bu yolculuk, sezonuna göre organik domates çeşitleri, taze salatalık ve biberler, ev yapımı peynir, tereyağı ve organik ekmekler ile güne iştah kabartan bir başlangıç yapmanıza imkan sağlıyor. Böğürtlen ve domates reçelleri, erik marmeladı, sezonuna göre ev yapımı ballı ve karpuz pekmezli fındık ezmesi ile de kahvaltı keyfinize tatlı bir dokunuş yapıyor. Kendi vadilerinde yetişen sertifikalı organik ürünleri, ormandan yabani bitkileri ve kendi hayvanlarından elde edilen ürünleri mutfakta kullanan Narköy, Nar Anne’nin tarifi özel kıtırlı ve yoğurtlu ev eriştesi, zeytinyağlı sebze çeşitleri, sezonuna göre sıcak ve soğuk ot salataları, organik sebzelerle hazırlanmış mücveri, vejetaryen ve etli güveçleri ile sizi benzersiz bir lezzet şölenine davet ediyor.

Doğanın kalbinde, yeşillikler arasında eşsiz bir lezzet deneyimi yaşamak isteyen tatil severler ve aynı zamanda beraber fikirler üreterek, takım olma ruhunu yaşamak isteyen şirketler için Narköy, ister konaklamalı ister günü birlik şehirden uzakta bir gün geçirmek isteyen gastronomi sevdalılarının vazgeçilmez bir tercihi olmak üzere siz değerli misafirlerini bekliyor.

Narköy Hakkında: ”Narköy, deneyim odaklı bir merkez olarak çağdaş bir otel ve doğal bir çiftlik mantığıyla yaşamakta ve hizmet vermektedir. Toplamda 14 konforlu oda, ayrıca aile ve grup konaklamalarına uygun ünitelerle donatılmıştır. Çiftliğinde yetiştirilen organik ürünlerle hazırlanan lezzetli yemekler, restoranında misafirlerinin beğenisine sunulmaktadır. Hem açık hem de kapalı deneyim alanlarıyla, doğayla bütünleşik zihne ve ruha iyi gelen aktivite imkanları sağlanmaktadır. Organik tarım çiftliği, doğayla bütünleşik deneyim ve atölye çalışmaları için ideal bir ortam oluştururken, çevreyi saran orman, misafirlerine doğanın tüm güzelliklerini ve sürprizlerini keşfetme fırsatı tanır.


İrem Derici'den yeni şarkı...Önceki Haber

İrem Derici'den yeni şarkı...

Yeni Albümünün İlk Klibini Çekti!Sonraki Haber

Yeni Albümünün İlk Klibini Çekti!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar