İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Olağan Genel Kurul Öncesi Ertuğrul Doğan'dan Transfer Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Olağan Genel Kurul Öncesi Ertuğrul Doğan'dan Transfer Açıklaması
Trabzonspor yönetimi tam kadro TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek için Ankara'da gerçekleşen genel kurula katıldı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Başkan Ertuğrul Doğan,"Türk futbolu için hayırlı olsun. Mevcut başkan ve yönetimin bu işi başaracağına Trabzonspor olarak inanmıyorum. Türk futboluna fayda getireceklerine de inanmıyorum.

Geçen sezon iyi bir sezon geçiremedik. Üçüncü olmak bizim için başarı değil. Trabzonspor camiasını hak ettiği mücadeleyi ortaya koyan bir takım yaratmak zorundayız. Alternatifi yok." Dedi.

Thomas Meunier'in takımdan ayrılış süreciyle ilgili konuşan Doğan, "Meunier ilk geldiğinde bazı sıkıntılarını anlattı. Ailesi ile alakalı özel bir durumdu ve o maddeyi koyduk. Bize bilgi vermesi gerekiyordu. Kendisi ile lig bitince konuştuk ve bize kalacağını söyledi yazılı olarak. Olaydan bir gün öncesine kadar hocamızla oyun planını konuştu. Sonra bize mail attı ve ayrıldığını söyledi. Bu bir yanlıştır bunun üzerine gideceğiz ve tüm davaları açtık. Alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti ve bize ulaşmaya çalıştı. Ama bir daha bu formayı giyemez." ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan açıklamasında sağ bek transferinin bitmek üzere olduğunu söyledi.

Açıklamalarda bulunan Doğan: Trabzonspor’un transfer politasıyla taraftara heyecan sinerji veren takım oluşturmak istiyoruz. Tek hedef zirvede olan bir Trabzonspor oluşturmak istiyoruz. Yeni sezonda camiamızın desteğiyle heyecan veren bir Trabzonspor’u izleteceğiz. 6 tane yaptık 6 tane daha katmak durumundayız. Yarından sonra transferlerimizi tek tek açıklayacağız. Meunier meselesinde Trabzonspor'un B planı hazırdı. Eğer bir aksilik olmazsa 1-2 gün içerisinde yeni sağ bekimizi getireceğiz. Thomas Meunier'i alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti. ve Meunier de bize ulaşmaya çalıştı. Ama bir daha bu formayı giyemez. Bize bilgi vermesi gerekiyordu. Kendisi ile lig bitince konuştuk ve bize kalacağını söyledi" dedi.


vivo V30 Serisi, UEFA EURO 2024™ boyunca anlamlı anları yakaladıÖnceki Haber

vivo V30 Serisi, UEFA EURO 2024™ boyunca...

Trabzonspor Yeni Sağ Bekiyle AnlaştıSonraki Haber

Trabzonspor Yeni Sağ Bekiyle Anlaştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar