İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2442

PaperWork ve QSOFT İş Birliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PaperWork ve QSOFT İş Birliği
PaperWork BPM ve QSOFT'un CXPerium WhatsApp Chat Botu ile İş Birliği

PaperWork ve QSOFT, dijital dönüşümde çığır açan bir iş birliğine imza attı. Artık, QSOFT'un CXPerium Yapay zekâ destekli WhatsApp çözümü, PaperWork BPM platformunun entegre bir parçası olarak çalışacak. Bu iş birliği sayesinde, kullanıcılar sadece WhatsApp uygulaması üzerinden talep oluşturup iş akışlarını başlatabilecekler.

Üretim ve hizmet sektörlerinde, özellikle mavi yakalı çalışanları sürece dahil ederek verimliliği en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen bu yeni oluşum, şirketlerin iş süreçlerinde büyük kolaylık sağlayacak. CXPerium'un WhatsApp entegrasyonu, üretim gibi zorlu ortamlarda dahi İSG, uygunsuzluk, ramak kala, izin talep, masraf, fazla mesai, öneri toplama gibi süreçlerde veri toplama ve iş akışlarının PaperWork üzerine aktarılmasını kolaylaştıracak. Bu sayede, beyaz veya mavi yakalı fark etmeksizin tüm çalışanlar iş süreçlerine daha etkin katılabilecekler.

PaperWork: Dijital Dönüşümde Lider

1998 yılında kurulan PaperWork, iş akışı ve doküman yönetimi alanında uzmanlaşmış kadrosuyla sektörde lider konumda. Yapay zekâ destekli PaperWork platformu, Low Code mimarisi ve sürükle bırak ile çalışan form ve iş akışı tasarım araçları sayesinde, firmalarda çok kısa sürede uyarlanabiliyor.

PaperWork BPM çözümü, ERP sistemleriyle sorunsuz entegrasyonu sayesinde firmalara dijital dönüşüm yolculuklarında yeni kapılar açıyor. PaperWork, iş akışı ve doküman yönetimi alanında devrim yaratıyor; kâğıt ve Excel formların yerini modern elektronik formlar alıyor. İster web üzerinden ister mobil cihazlardan, evden ya da ofisten çalışın, görevleri yerine getirmek ve belgelere ulaşmak artık çok daha kolay. Görevler, çalışanların yüküne göre akıllıca paylaştırılır ve tamamlanma süreleri titizlikle takip edilir. İşlerin ve süreçlerin anlık olarak izlenmesi, firmanıza benzersiz bir hız ve çeviklik kazandırır. Süreçler kolayca güncellenebilir, bu da piyasadaki hızlı değişimlere çabucak uyum sağlamanızı sağlar. Problemler hızla belirlenip çözülür, kaynaklar akılcı bir şekilde planlanır ve çalışanların zamanı en verimli şekilde değerlendirilir.

İşler, belirlenen kurallara göre otomatikleştirilir, bu da süreçlerin sorunsuz işlemesini sağlar. Sistem, doğru kişiye zamanında doğru dokümanı ulaştırır, kurum içinde belgelerin güvenli bir şekilde paylaşılmasını sağlar, belge sürümlerini yönetir ve değişiklikleri izler.

QSOFT Hakkında

QSOFT, şirketlerin yazılım, otomasyon ve robotik uygulama ihtiyaçlarına yönelik yaratıcı çözümler üretmek amacıyla kurulmuş bir mühendislik şirketidir. Özellikle Zozi RPA ve Zozi Automate gibi yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken QSOFT, araştırma ve geliştirmeye büyük önem vererek, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca, yeni geliştirmiş oldukları CXPerium platformuyla Yapay zekâ destekli WhatsApp çözümleri ile işletmelerin ön ve arka ofis süreçlerini optimize ederek müşteri memnuniyetini artırmayı ve operasyonel verimliliği sağlamayı amaçlamaktadır.

QSOFT’un CXPerium çözümü, müşterilerinizle gerçek zamanlı etkileşimler kurmanıza, soruları hızlı ve doğru bir şekilde yanıtlamanıza, talepleri ve iş süreçlerinizi optimize etmenize olanak tanır. İnovatif ve özelleştirilebilir çözümlerimizle, işletmenizin dijital dönüşüm sürecine öncülük ediyoruz. Yapay zekâ destekli WhatsApp çözümleri sayesinde müşteri memnuniyetinizi artırabilir, satışlarınızı optimize edebilir ve iş süreçlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

Bu iş birliği ile PaperWork ve QSOFT, kullanıcılarına daha verimli, kolay ve etkili iş süreçleri sunmayı hedefliyor.


Plastik Sanayicileri Derneği'nde Bayrak DevriÖnceki Haber

Plastik Sanayicileri Derneği'nde Bayrak...

Trouw Nutrition Türkiye yeniden İnomist İletişim’i seçtiSonraki Haber

Trouw Nutrition Türkiye yeniden İnomist...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar