İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Podkids ile Çocuklar Narköy’ün Eşsiz Doğasında Yaşayarak Öğreniyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Podkids ile Çocuklar Narköy’ün Eşsiz Doğasında Yaşayarak Öğreniyor!
Çocukların meraklarını, hayallerini ve hikâye anlatıcılığını merkeze alarak, yenilikçi ve sürdürülebilir podcast yayınları üretmelerine olanak sağlayan Podkids, 28-30 Ağustos tarihleri arasında Narköy’de gerçekleştireceği Podkids Yaz Kampı’nda çocukları bir araya getiriyor.

Kampta çocukların doğa içinde keyifli vakit geçirirken; farkındalık eğitimleri, eleştirel düşünme, dijital okuryazarlık, hikaye anlatıcılığı gibi sosyal becerilerini geliştirmelerine imkan sağlayacak olan Narköy, Podkids ile gerçekleştireceği proje kapsamında çocukların podcast üretme süreçlerini öğrenerek kamp sonunda deneme ses kayıtları aldıkları, hızlandırılmış yayıncılık eğitim programını hayata geçiriyor.

9-13 yaş arasındaki 13 çocuğun bir refakatçi velisi eşliğinde katılabileceği Narköy Podkids Yaz Kampı, 2 gece boyunca ateş başında masallar, uçtan uca podcast tasarımı, sabah yürüyüşü, doğa ve orman pedagojisi atölyesi, temel ses tekniği ve mikrofon kullanımı gibi birbirinden farklı aktivitelerle misafirlerini ağırlayacak.

Podkids aracılığıyla çocuklar Narköy’de, doğayla iç içe olarak, sosyal becerilerini geliştirecek, takım içinde iş birliği yapmayı öğrenecek, merak ettikleri konulara eğilerek araştırma yeteneklerini geliştirecekler.

Narköy Hakkında

Narköy, çağdaş bir çiftlik ve otel konseptiyle hizmet veren eğitim odaklı bir yaşam merkezidir.

14 odası, aile ve grup konaklama birimleri, organik çiftlik mutfağında hazırlanan yemeklerin sunulduğu restoranı, açık ve kapalı derslikleri, organik tarım çiftliği ve büyüleyici ormanı ile Narköy, Tabiat Ana’nın kucağında eşsiz bir deneyim vadediyor. Narköy’de, çeşitli eğitim, aktivite ve atölye çalışmalarına katılmak, huzurlu bir tatil geçirmek ya da iş arkadaşlarıyla karmaşadan uzakta proje geliştirmek ve çalışmak mümkün.


Trabzonspor'un yeni transferi Trabzon'a geldi!.Önceki Haber

Trabzonspor'un yeni transferi Trabzon'a...

Mars Hava ve Deniz Kargo’dan Yeni Hizmet: Yurt İçi Konteyner TaşımacılığıSonraki Haber

Mars Hava ve Deniz Kargo’dan Yeni Hizmet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar