İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

"Şenol Güneş Abdullah Avcı En Kaz Bıraktı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Şenol Güneş Abdullah Avcı En Kaz Bıraktı.
Şenol Güneş Abdullah Avcı Adeta En Kaz Biraktı Şenol Güneş Devre Arasına kadar idare edecek. Bu kadroyla 5 beraberliği aldı.

Şenol Güneş Abdullah Avcı En Kaz Bıraktı takımı toparlamaya çalışıyor. Şenol Güneş işi zor gibi gözüküyor. Abdullah Avcı takımı hiç caliştirmadi hep izin yaptırdı takıma devre arasına kadar devam edeceğiz bu kadroyla devre arası transferlerle takım toparlayacaktır.

Bu takıma Fatih Tekke Gelse Birşey Yapamaz Şenol Güneş Adeta En Kaz Aldı. Abdullah Avcı Sağolsun Bütün Transferleri yaptı. Ertuğrul Doğan Suçu var zaten Başkan Hata Yaptım. Dedi. Tek Hatası Abdullah Avcı Getirip Takıma transferleri yapması Scout Ekibinin Suçu Var Bu Transferleri Nasıl İzlemeden Yapar. Mutlaka İzlemiştir. Ama Bu Kadar Sakat Futbolcu Almak Yerine Kaliteli Futbolcular Alsaydık. Daha Güzel olmazmıydı. 

Scout Ekibi Yeni Sezonda Kesinlikle Değişmeli Yeni Sezonda Bu Scout Ekibi Yolları Ayırmalıyız. Başarısız oldu. Aldığı Futbolcular Tam Fiyasko Yeni Sezonda Bu Scout Ekibi Olmamalı Takımın Başında Olursa Şenol Güneş Başarısız Olur.

Başkan Bankalar Birliğine 1,2 Milyar Ödeme Yaptı. Trabzonspor Kulübü Bankalar Birliğinden Cıkan İlk Kulüp Oldu. Ertuğrul Doğan Tebrik Ediyorum Kutluyorum. Bu Konuda Artık Faiz Ödemeyeceğiz. Bu da Büyük Başarı Kartal Arazisinde Başarılı Oldu. Bütün Basarılarılarından Dolayı Yönetimi Kutluyorum.

Millı Arada İnşallah Sakatlarimiz Düzelir. Milli Ara inşallah Trabzonsporumuza İlaç Olur. Milli Ara Inşallah Trabzonspor'a İlaç Gelir.

Akyazı Stadyumunda Başaksehir Maçında inşallah Galib Geliriz. İnşallah Galibiyetle Döneriz Milli Aradan Sonra Galibiyetle Başlariz. Inşallah Lige Başakşehir Maçında Trabzonsporumuza Başarılar Diliyorum. Inşallah Galibiyetle Döneriz Milli Ara Takıma İnşallah İlaç Olur. Diye Düşünüyorum."

 


Şehit Aileleri Haunedy'de !Önceki Haber

Şehit Aileleri Haunedy'de !

Trabzonspor'dan sezona kabus gibi başlangıç!Sonraki Haber

Trabzonspor'dan sezona kabus gibi başlan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar